Dijeta 13. svibnja 2016.

Manje briga, manje kilograma

Thinkstockphotos-78295204
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Svakoj osobi iz svoje prošlosti, s kojom imaš neraščišćene račune, poželi sreću. Zapiši to. Oprosti njima, oprosti sebi. Svijet budućnosti neće kreirati ljudi s teretom prošlosti, nego oni koji su laki i vibriraju na dobroj frekvenciji, i koji imaju energije. Oni koji svijetle iznutra

Rješavanje konflikata smanjuje broj kilograma

Upalite svjetlo unutar sebe, vidjet ćeš da ima dosta prašine i raznog smeća po kutevima. Očistite kuću iznutra. Zablistat ćeš. I ten će ti se poboljšati. Ništa što drugi rade ili su radili ne rade zbog tebe. Nikad ništa ne shvaćaj osobno. Nikada ništa što netko radi ili govori ne radi zbog tebe, stoga nikad ništa ne shvaćaj osobno, ali osobno rješavajte sve svoje nedoumice. Zapravo, interno.

Sve možeš preokrenuti stavom: "Želim se osjećati dobro sada". Sve događaje sama sebi privučeš, sve što se događalo imalo je neku svrhu, naučila si (ili još učiš) što je bilo potrebno... Tako je kako je, neka tvoja energija bude u sadašnjosti, ne u prošlosti. Svjesno opraštanje i otpuštanje događaja oslobađa te. Ne znači da je nešto što je netko napravio loše, nego samo to da ti više ne nosiš taj teret. Nije tvoje da sudiš niti da živiš u prošlosti. Mnogi se ovako oslobađaju raznih bolesti ili viška kilograma. Oslobodi protok svježe energije. Zapiši sve to i budi svjetla i jaka.

Izračunaj svoj BMI.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.