Dijeta 28. travnja 2015.

Za uspješnu dijetu je važan opseg bokova

Mrs-Uspr
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Snježana je bila na prvom vaganju, mjerenju i savjetovanju kod nutricionistice koja je utvrdila da Snježana preskače doručak te redovito uživa u slatkišima i slasticama. Snježana je očekivala rezultate koje je pokazala vaga, nakon kojih je još odlučnije poručila kako napokon kreće u borbu s kilogramima

To će ostvariti uz pomoć proizvoda SlimCut koji klinički dokazano smanjuje tjelesnu težinu i topi masnoće bez promijene životnog stila.

"Primijenit ću sve savjete"

''I tako je došao dan kojeg sam se najviše bojala, odlazak kod nutricionistice. Potajno sam znala kakvi će biti rezultati, naravno poražavajući, ali što je tu je. Idemo u borbu s kilogramima i bit će to sve dobro. Od nutricionistice Sandre dobila sam puno savjeta kao npr. da je najvažnije doručkovati pola do sat vremena nakon buđenja što je kod mene bilo četiri do pet sati nakon buđenja. Također mi je rekla koje namirnice nisu zdrave te koje trebam izbjegavati. Primijenit ću sve savjete jer konačno imam nekoga da me usmjerava te da to postane moj novi način prehrambenih navika'', rekla nam je Snježana.

Snježana kaže kako ima nezdrave prehrambene navike usprkos tome što kuha svaki dan i to klasična jela bazirana na mesu i povrću te nema namirnicu bez koje ne bi mogla jer se u različitim dijetama koje je pokušala, naučila odricanju. Najveće probleme koje bi željela riješiti ovim projektom stvaraju joj noge, ruke i stražnjica jer joj se pri svakom mršavljenju struk prvi stanji, a noge ne. Kaže kako je isprobala sve moguće dijete, ali joj ništa nije uspjelo i baš je bila u potrazi za dijetom u kojoj nema gladovanja te je zadovoljna jelovnikom koji joj je sastavila nutricionistica jer ima 5 obroka i čini joj se kako neće gladovati.

Ako i ti želiš mršavjeti uz jelovnike uz koje nećeš gladovati već ćeš mršavjeti 1 kilogram tjedno, uključi se u Mršavimo zajedno klub!

Slatkiši i slastice

Nutricionistica Sandra Krstev Barać, mag. nutr. komentirala je stanje Snježaninih mjera: ''Snježanin BMI iznosi 39,4 što ukazuje na pretilost 2. stupnja. Udio masnog tkiva iznosi visokih 53,5 posto, opseg struka iznosi 113 centimetara, a opseg bokova 138 centimetara. Brojke otkrivaju da Snježana ima visok rizik od kardiovaskularnih bolesti i dijabetesa tipa 2.''  

Nutricionistica kaže kako Snježana preskače doručak čime ne osigurava dovoljno energije za početak dana. Posljedica su obilni obroci u popodnevnim satima što vrlo lako dovodi do gomilanja suvišnih kilograma. Snježana također redovito uživa u slatkišima i slasticama koji znatno doprinose ukupnom kalorijskom unosu. Nutricionistica dodaje kako će usvajanjem pravilnih prehrambenih navika u kombinaciji s redovitom tjelovježbom Snježana zasigurno početi mršavjeti.

U tome će joj pomoći i magičan mix za mršavljenje koji sadrž Slimcut kapsule iz Sensilaba.

Sponzor projekta Sensilab, kandidatkinjama će osigurati proizvode SlimCut, namijenjene za pomoć kod mršavljenja. SlimCut djeluje i bez promjene životnog stila, ali uz promjenu prehrane i tjelesnu aktivnost učinak je trostruki.

Doznaj više o Snježaninoj borbi s kilogramima.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.