Dijeta 06. srpnja 2010.

Mršavija i sigurnija u sebe

Sasa-Igor_
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Saša je tijekom susreta sa svojim psihologom Igorom Čerenšekom podigla razinu samopouzdanja i zadovoljstva vlastitim izgledom, a Igor joj je savjetovao da nakon završetka akcije 'Mršavimo zajedno' nastavi s aerobnim treninzima i pokuša izbjegavati stresne situacije

Sašina velika podrška u projektu 'Mršavimo zajedno' je sportski psiholog Igor Čerenšek koji nam je prije kraja projekta otkrio kakvo je Sašino psihološko stanje nakon gotovo dva mjeseca njihovih međusobnih druženja.

'Psiholog Igor je bio moja velika podrška, zajedno smo plakali i smijali se. Ponekad je lakše otvoriti se nekome tko te ne poznaje. Pomogao mi je kada sam imala grižnju savjesti jer ne provodim dovoljno vremena s kćerkom i kada sam imala problem s organizacijom vremena', kaže Saša.

Motivacija je bila presudna

'Njena motivacija i zadovoljstvo bili su vrlo visoki kroz cijeli program s gotovo neprimjetnim oscilacijama, što je jasno vidljivo iz postignutih rezultata. Vrlo je važno za naglasiti da je Saša u program ušla kao osoba sa relativno visokom dozom samopouzdanja, ali je iz njega izašla još snažnija i samopouzdanija, što se pozitivno odrazilo na njeno već vedro raspoloženje, a sretnom ju čini i činjenica da i drugi ljudi primjećuju promjenu u njezinom izgledu', objašnjava Sašin psiholog Igor Čerenšek.

Naglasak na životu bez stresa i aerobnim treninzima

'Razgovarali smo o njezinim dugoročnim planovima i načinu kako nastaviti ovakav stil života i nakon programa. Saša je postavila neke dugoročne ciljeve i ne samo to već smo zajedno osmislili i okvirni plan za ostvarenje toga cilja kako bi njezina linija ostala jednaka preko ljeta, a moguće je i da će nastaviti započeti trend mršavljenja. Veliki naglasak biti će na životu bez stresa, aerobnim treninzima sličnim kakve je odrađivala u sklopu programa i pravilnoj prehrani po sada već dobro usvojenim načelima'. 

'Saša je program odradila doista vrhunski, ispunila je sve svoje ciljeve, ali i moja očekivanja što nas oboje veseli. Nakon ovakve uvertire, Saša započinje s pravim pripremama za povratak svog supruga, koji će zasigurno biti impresioniran njezinim novim izgledom u jesen', kaže Igor.

Pročitaj koliko je Robertu supruga pomogla u mršavljenju...

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.