Dijeta 04. svibnja 2010.

Kako su slavili Ines i Boris?

Ines-Boris
1/7
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Donosimo ti fotografije sa završne proslave prvog kruga akcije ''Mršavimo zajedno'' koja se je održala u Ministarstvu ljepote. Ekipa Zdrave Krave i stručni tim zajedno su proslavili sjajne rezultate Borisa i Ines koji su zajedno smršavili više od 20 kilograma

Na svečanoj proslavi se osim novinarske ekipe koja je tijekom tri mjeseca bodrila naše hrabre prve kandidate: Ines i Borisa okupio i cijeli stručni tim koji je zaslužan za njihov potpuni make-over. Domaćica večeri bila je vizažistica Silva Stojanović koja je, osim što je našminkala naše kandidate, za ovu posebnu prigodu ustupila raskošan prostor ''Ministarstva ljepote''.

Pogledaj video prilog snimljen na završnoj proslavi u kojem Ines i Boris opisuju svoj put do novog izgleda!

Slavlje uz šampanjac i ekološke grickalice

Točio se šampanjac i prirodni sok od jabuke, a u pravom duhu Zdrave Krave jele su se ekološke grickalice, suho voće i integralni krekeri.

Naši kandidati su nakon posjeta studiju za profesionalnu njegu kose DivaStil čija je vlasnica Ivana Šundov, šminkanja kod Silve Stojanović i uspješno obavljenog shoppinga sa stilisticom Felicitom Glavaš zablistali s potpuno novim stylingom. Bili su gotovo neprepoznatljivi, a osmijeh i divljenje na licima svih uzvanika kada su Ines i Boris izašli iz sobe za presvlačenje govorili su više od riječi.

Boris i Ines su posebno zahvalili svom stručnom timu: doktorici Dragici Kelam Perić, nutricionisticama Dariji Vranešić i Sandri Krstev Barać, osobnim trenerima Domagoju Jugu-Dujakoviću i Tomislavu Juraku, te sportskom psihologu Igoru Čerenšeku koji su im bili na raspolaganju s potporom i savjetima tijekom cijela tri mjeseca trajanja akcije.

'Zahvaljujem se svima koji su bili uz mene i svojim trudom mi omogućili da sam danas tu gdje jesam. Svaki od vas je karika koja je tvorila niz i da nije bilo vas, ni ja danas ne bi bila tu gdje jesam, s osmijehom na licu', rekla je Ines.

'Zahvalan sam svima jer mi je omogućena realizacija jednog vrlo zahtjevnog programa, koji je obuhvatio sve - od prehrane do vježbi - u maksimalno kontroliranim uvjetima, bio je to skoro svemirski program', rekao je Boris.

Na pitanje kako se osjeća sada kad je sve gotovo Boris odgovara: 'Sad kad je gotovo? Pa nije gotovo: tek je počelo, i to je ono najljepše'!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.