Dijeta 23. siječnja 2020.

Jillian Michaels pokazala fotografiju kad je imala 80 kilograma

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Slavna Trenerica Jillian Michaels na svom Instagramu podijelila je fotografiju iz svojih mladih dana na kojoj je na svojih 159 cm visine imala 80 kilograma. Objavila je tu fotografiju, nakon što je negativno komentirali tijelo pjevačice Lizzo čime je izazvala lavinu reakcija na Twitteru.

Michaels je na Twitteru pored ostalog napisala: "Bit će super ako Lizzo dobije dijabetes". Jillian se prvi put osvrnula na Lizzo u intervjuu na BuzzFeedu u kojem je govorila o samoprihvaćanju te je pri tom rekla kako smatra da nije ispravno glorificirati pretilost. Jillian se zapitala: "Zašto slavimo njeno tijelo, Zašto je to važno? Zašto ne slavimo njezinu glazbu? Moje dijete i ja volimo njezinu glazbu, ali nikad neću reći - drago mi je što ima višak kilograma."

Taj njezin status izazvao je niz komentera, a među njima i glumice Jameele Jamil koja je na na Tweeteru napisala: "Članovi moje obitelji su svi mršavi i imaju diajbetes i probleme sa zglobovima. Prestanite blatiti debele ljude i kopajte po vlastitom smeću."

 | Author: shutterstock Foto: shutterstock Lizzo

Nakon toga, Jillian je na Instagramu napisala: "Kao što sam već više puta napomenula, svi smo lijepi, vrijedni i jednako zaslužni. Također snažno osjećam da se volimo dovoljno da možemo priznati kako postoje ozbiljne zdravstvene posljedice koje dolaze s pretilošću - bolesti srca, dijabetes, rak...", napisala je. "Nikome nikada ne bih poželjela da bude bolestan i nadam se da ćemo dati prednost sebi i svojim tijelima."

Možda te zanima... Jillian Michaels kaže da će ti ovih 6 savjeta pomoći u mršavljenju Dijeta

I nakon tog komentara Jillian je dobivala negativne komentare, ali ni ona nije ostala dužna pa je napisala: "Pretilost je u drušvu prisutna jako dugo i ljudi su se prije sramili, a sada stvari idu u drugu krajnost. Povlađivanje pretilosti je kao da alkoholičaru kažeš, bravo, u redu izvoli jednu votku."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Here's me at 5'0 tall and 175 lbs. If I can do it - anyone can. Share your story...

A post shared by Jillian Michaels (@jillianmichaels) on

Jillian na tom nije stala nego je odlučila objaviti svoju fotografiju na kojoj evidentno ima višak kilograma, a motiv joj je bio "ako mogu ja, mogu svi". Osim toga prisjetila se tog razdoblja u svom životu. "Bila sam bucmasta u pubertetu, imala sam 80 kilograma, a sada imam 53. Hranu mi je bila utjeha, ali sam je koristila i kao poveznicu s ocem koji je volio jesti i bio je pretio", ispričala je slavna trenerica. Jillian je počela vježbati kad ju je majka prijavila na satove borilačkih vještina kako bi lakše prebrodila razvod roditelja. Jillian (45) kaže da je počela zdravo jesti tek s trideset. 

Možda te zanima... Test: Kako sam učvrstila tijelo u samo 7 dana s Jillian Michaels Fitness

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.