Dijeta 15. ožujka 2019.

Jesi li jabuka, kruška ili pješčani sat: kako odabrati gaćice koje laskaju figuri

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Kupnja donjeg rublja je sjajan način da se razvedrite, ali žene često biraju pogrešan oblik koji nimalo ne laska njihovoj figuri tijela i stvara 'šlaufiće' na bokovima

Oblik kruške ima šire bokove od ramena s manjim gornjim dijelom tijela pa težina pada na donji dio. Ako je tvoj oblik tijela "kruška" trebaš nositi klasične bikini gaćice. One sjede niže na kukovima i uže su na bokovima pa su smještene odmah ispod kostiju i 'izbjegavaju' vašu najširu liniju tijela.

Dijeta-Debljina-Jabuka1 Možda te zanima... Prehrana za žene "jabuka" građe: Što jesti, a što izbjegavati Dijeta

Žene koje imaju oblik pješčanog sata imaju široko poprsje, uski struk i široke bokove koji su sličnih mjera kao i grudi - baš poput pješčanog sata. Umjesto da radiš protiv svojih oblina, odaberi donje rublje koje će ih naglasiti i poboljšati. Gaćice visokog struka su udobne i neće se spustiti pa napraviti neudobne i neugodne 'šlaufiće' na bokovima ili modrice od urezivanja.

Možda te zanima... 3 oblika tijela i što trebaš raditi da smršaviš? Fitness

Atletski građene žene obično su tonirane s definiranim i vidljivim mišićima i eventualno širim ramenima. Nemoj da tvoj trud u teretani bude uzalud. Čvrste mišiće nogu, naglasiti će tange jer one prianjaju visoko na struku i nogama. 

Vjezba5-2 Možda te zanima... 8 idealnih vježbi za 4 oblika tijela Fitness

Jabuka je oblik tijela koji ima veće poprsje od kukova i više težine nosi na gornjem i srednjem dijelu tijela. Figuri ovog oblika laskati će brazilski ili hipsterski stil gaćica. Razlog tome je što Brazilke imaju široke strane koje nisko padaju na kuku čime pružaju potporu tamo gdje su najpotrebnije.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.