Dijeta Dijetni savjeti 31. ožujka 2017.

Koju dijetu je popularna pjevačica koristila kako bi izgubila 36 kilograma?

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Pjevačica i članica žirija britanskog The Voice-a, Jennifer Hudson, impresionirala je svijet 2010. godine, izgubivši 36 kilograma. Vitku liniju je uspješno održala sve do danas, a u nedavnom intervjuu za Lorraine je otkrila što točno čini da bi to postigla.

Iako je sam gubitak 36 kilograma zahvalila tjelovježbi i u to vrijeme postala glasnogovornica Weight Watchersa, danas slavna pjevačica tvrdi da u njenom tijesnom i užurbanom rasporedu vremena za tjelovježbu jednostavno nema"Zapravo nemam mnogo vremena za vježbanje, pa zato jednostavno pazim na prehranu"

 

A post shared by Jennifer Hudson (@iamjhud) on

Važno je kada jedeš

"Jako sam pažljiva kada je prehrana u pitanju i savjesna po pitanju toga što i kada unosim u svoje tijelo. Vodim računa o razmacima između obroka i često se uhvatim kako razmišljam o tome da nešto pojedem, a onda si kažem: nemoj, prerano je da opet jedeš ili nemoj, već je jako kasno", komentirala je Hudson svoju taktiku održavanja vitkosti.

Danska dijeta za 13 dana uz jelovnik po danima

Ne želi biti mršavica

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

Još 2011. godine, nakon što je drastično smršavila, Hudson je gostovala u talk showu Oprah Winfrey, gdje je izjavila da joj nije cilj uvući se u odjeću veličine XS: "Volim imati i malo mesa na svojim kostima. Veličine XS i S jednostavno nisu za mene".

Video: kako napraviti vodu za mršavljenje?

Eksperimentiranje s odjećom

Promjena figure omogućila joj je da više eksperimentira s modom i prigrli neke krojeve koje prije nije nosila: "Ono što sam prvo prigrlila, a paše svakoj figuri, je ‘olovka’ suknja visokog struka. Volim klasičnije krojeve. Obožavam malu crnu haljinu, ali kad preko nje prebacim dobar kaput, to je onaj trenutak kad te ljudi zapaze i pitaju se ‘Tko je ovo? To stvara tu zapaženu prisutnost", izjavila je za PEOPLE.

Drži se ovih zlatnih pravila i nikad nećeš morati na dijetu

Odjeću bira prema raspoloženju, a jarke boje dolaze u obzir samo onih dana kada je iznimno dobro raspoložena"Zovem to tulum boja", prenosi femalefirst.co.uk.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.