Dijeta Dijetni savjeti 16. rujna 2020.

Jane Seymour otkriva dvije stvari zbog kojih izgleda odlično sa 69 godina

Foto: Instagram/Denis Rajčić
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Jane Seymour ima 69 godina. Zašto je to relevantno? Pa, na Instagramu je objavila sliku na kojoj legitimno izgleda kao da ima dvadeset.

Podijelila je objavu na #NationalDayofEncouragement (Nacionalni dan ohrabrenja koji se u SAD-u obilježava 12, rujna) sa slatkim natpisom za obožavatelje. "Danas je #NationalDayofEncouragement i u slučaju da vam to nitko nedavno nije rekao, PONOSNA sam na vas!", napisala je Jane svoj komentar. "Mi kolektivno proživljavamo ova teška vremena, ali vi svladavate prepreke iz dana u dan. Podijelite ohrabrenje ljudima u svom životu i označite ih u nastavku!" Na slici, Jane stoji pored vrtnih sadnica, dok radi u crnom sportskom grudnjaku i tajicama. Ruke su joj podignute u zrak, široko se smiješi, i nekako je nemoguće propustiti činjenicu da joj trbuh izgleda savršeno.

 

Jane nije slučajno dobila te trbušnjake. Ona je velika ljubiteljica Pilatesa, a prema Daily Mailu, redovito ga vježba već 30 godina. Uzgaja vlastito voće i povrće i tvrdi da ga jede u velikim količinama. Rekla je da i da je probala botox za The Express , ali da joj se nije svidjelo kao izgleda s njim i dodala da joj se ne sviđa ni kad drugih ljudi kada ga primijeti.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      elenaggg

      Tablete za mršavljenje - http://acaiberry900.lv Vjeruj mi, djeluje. Imam 32 godine, probala sam svega i to je jedini suplement u mojem životu, koji sam isprobala i koji stvarno iskopao kilograme i drži me iz daleka.

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.