Dijeta 07. svibnja 2015.

Dobitnica 365 dana vježbanja i prehrane

Orbitrek
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Europski lanac fitness klubova Gyms4you i Mršavimo zajedno klub nagradili su jednu našu čitateljicu poklon paketom – godišnjom članarinom na besplatno korištenje teretane te besplatnim jelovnicima uz koje može bez izgladnjivanja zdravo mršavjeti 1 kg tjedno. Doznaj tko je osvojio nagradu!

Ako si do sada izbjegavala teretanu i radije mršavjela uz razne dijete, znaš da je tako postignute rezultate nemoguće dugotrajno održati. Kako bismo stoga naše čitatelje potaknuli na zdravo, prirodno i uspješno mršavljenje te učvršćivanje tijela, nagradili smo jednog čitatelja:

  • godišnjom članarinom na besplatno korištenje teretane u svim Gyms4you klubovima u Zagrebu i
  • šestomjesečnom članarinom na besplatno korištenje Mršavimo zajedno kluba, web servisa za zdravo mršavljenje.

Dobitnica nagrade je Barbara Franjić. Dobitnica će o aktivaciji svog besplatnog članstva u Mršavimo zajedno klubu i besplatnog korištenja Gyms4you klubova biti obaviještena putem e-maila koji će joj stići na adresu koju je ostavila u obrascu. Čestitamo!

Kako sudjelovati?

Za osvajanje nagrade, bilo je potrebno do 14. svibnja ispuniti obrazac na dnu članka koji je sadržavao nagradno pitanje ''Zašto želiš smršavjeti i učvrstiti svoje tijelo?''. Odabir dobitnika održao se 14. svibnja 2015. godine, gdje je žiri sastavljen od koordinatora community aktivnosti i marketinga Mršavimo zajedno kluba izabrao jedan najbolji odgovor čiji autor osvaja 1 članstvo u lancu fitness teretana Gyms4you i Mršavimo zajedno klubu.

Pravila nagradnog natječaja pročitaj ovdje.

Doznaj više o nagradi

U zagrebačkoj Aveniji Dubrava 33, Gyms4you lanac fitness klubova 2. svibnja ove godine otvorio je svoju treću teretanu koja je, kao i ostale Gyms4you teretane, jedinstvena po svom radnom vremenu svih 7 dana u tjednu, od 0 do 24 sata, a u klub se ulazi skeniranjem otiska prsta. Gyms4you klubovi opremljeni su kvalitetnom opremom i spravama za vježbanje: pokretne staze za trčanje, roweri, bicikli, klupe i utezi, orbitreci, girje i bučice, sprave za ruke, noge i sl., a odnedavno sadrže i program funkcionalnih treninga na otvorenome. Jedna članska iskaznica koju dijelimo vrijedit će za sve dosada otvorene Gyms4you lokacije (Centar Bundek, VMD Centar i Dubrava).

Mršavimo zajedno klub je web servis za pomoć pri prirodnom i zdravom mršavljenju. Dobitnik nagrade će unutar Mršavimo zajedno kluba na raspolaganju imati više od 60 mediteranskih, kontinentalnih i vegetarijanskih jelovnika koji će mu pomoći da zdravo mršavi. Na raspolaganju će mu biti treninzi za početne i napredne vježbače, kao i stručnjaci nutricionisti, treneri i psiholozi kojima u svakom trenutku može uputiti pitanje. Uz jelovnike Kluba nema izgladnjivanja niti zabranjenih namirnica, a optimalno je omogućen gubitak od pola kilograma do 1 kilogram tjedno.

Zahvaljujemo svima na sudjelovanju u nagradnom natječaju!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.