Dijeta 21. listopada 2015.

Radionice zdrave prehrane na Festivalu!

Juha_9
Foto: Thinkstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Posjeti Festival vitalnosti koji se održava od 24. do 25. listopada 2015. u samom središtu Zagreba na Europskom trgu, a temelji se na filozofiji balansa tijela, uma i duha. Za tebe smo pripremili radionice o principima zdrave prehrane, intolerancijama na hranu kao i zanimljiva predavanja te degustacije. Doznaj odgovara li tvom organizmu sirova, makrobiotička ili bezglutenska prehrana

Besplatni kozmetički i medicinski tretmani

Među brojnim radionicama i predavanjima eminentnih stručnjaka sigurno ćeš pronaći onaj pravi poticaj da se upustiš u pustolovinu potrage za svojim istinskim potencijalima. Posjeti besplatne edukativne i gastro radionice, osvježi svoj izgled u kutku ljepote, isprobaj nove metode vježbanja, izaberi plan prehrane baš za sebe i saznaj sve novitete iz svijeta zdravlja i ljepote. Iskušaj besplatne kozmetičke i medicinske tretmane, poslušaj besplatne savjete vrhunskih vizažista, majstora kuhinje, životnih trenera, psihologa i stručnjaka za image.

U zdravstvenom dijelu Sajma vitalnosti moći ćeš naučiti sve o prevenciji različitih zdravstvenih tegoba i zdravoj hrani. Između ostalih, predstavit će se Figurella, medicinsko estetski centar koji u svojim specijaliziranim centrima u Zagrebu, Rijeci i Zadru, kroz individualni pristup i stručno osoblje nudi pomoć kod mršavljenja i oblikovanja tijela uz pismeno jamstvo uspjeha.

Radionice o principima zdrave prehrane

Za tebe smo pripremili radionice o principima zdrave prehrane, intolerancijama na hranu kao i zanimljiva predavanja te degustacije. Doznaj odgovara li tvom organizmu prehrana sirovom hranom, makrobiotika ili bezglutenska prehrana. Naravno, za optimalno zdravlje potrebno je i dovoljno kretanja u interaktivnoj prezentaciji fitness programa sigurno ćeš otkriti onaj pravi za sebe. Iako prava ljepota dolazi iznutra ponekad je nije naodmet istaknuti – svaka žena zna da malo šminke može učiniti čuda za raspoloženje i samopouzdanje. Razgledaj i isprobaj dekorativnu i preparativnu kozmetiku, prirodne pripravke za uljepšavanje. Upoznaj se s najnovijim trendovima u dentalnoj njezi i estetici ordinacije dr. Pavelić i Centra oralne higijene dr.med.dent. Petar Bago, dr.med.dent. Ivana Golubić-Bago, dr.med.dent. Dunja Čota i univ.mag. med.dent. Andrej Božić.

Kako plesom i aerobic vježbama zadržati vitalnost pokazat će nam studenti s Kineziološkog fakulteta u Zagrebu. Nemaš vremena za sebe? Rješenje nudi partner Festivala: Beauty to go! Uskoro ćeš moći naručiti Street Mobile Beauty i njihovi profesionalni timovi kozmetičara u svojim slatkim Smartovima doći će u tvoj dom, ured ili gdje god želiš. Ovaj koncept usluga već je popularan diljem svijeta, a od početka studenog dostupan je i Zagrepčanima. Više informacija dobit ćeš na Festivalu vitalnosti!

Drži do svoje vitalnosti, posjeti nas!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.