Dijeta 06. lipnja 2013.

Dijetu provodim s osmijehom na licu!

Dnevnik_Mrsavljenja
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U prethodna tri tjedna iznenadila sam samu sebe i zbog toga sam prezadovoljna. Jedna važna promjena tiče se doručka kojeg sam oduvijek preskakala, a sada ga jedem svaki dan. Za doručak jedem Modifast pudinge ili shakeove koji su mi jako ukusni fini i dugo me drže sitom, dok za međuobroke jedem sezonsko voće, kaže Katarina B.

Bijelo meso i povrće su moj zdavi izbor

Ručak mi je baziran na odabranom povrću ili salatama kao prilozima, a od mesa biram piletinu, puretinu ili ribu, kao što mi je savjetovao nutricionist Nenad Bratković. Klikni i saznaj jelovnik Katarine K. Nakon cjelodnevnih obaveza i brige za djecu s velikim užitkom doslovno trčim na treninge u Ana's sensual fitness studio. Da mi je netko na početku projekta mršavljenja rekao da ću se toliko veseliti vježbanju, rekla bih mu da je potpuno lud.

Kao i svaki početak, tako je i moj bio težak, ali trenerice s kojima vježbam, Ana, Martina i Blanka, svojom su mi podrškom i profesionalnošću olakšale tjelovježbu i potaknule me da se ugodno osjećam za vrijeme treninga i nakon njega. Najbolja stvar koju sam za sebe napravila u ovoj godini jest to što sam svakodnevno odvojila sat vremena kako bih se posvetila samoj sebi i u tome doslovno uživam. Kilograme polako i sigurno skidam, a svi oko mene primjećuju promjene na mom izgledu, što me dodatno ohrabruje.

Podrška obitelji je važna

Osjećam se zdravije, odmornije i imam puno energije. Poslije treninga, za večeru jedem Modifast juhe što mi je sasvim dovoljno, a to je još jedna velika promjena koju sam učinila jer sam prije običavala jesti velike obroke navečer. Do svog konačnog cilja imam još dosta posla, ali mi se više ne čini nemogućim postići ga, jer što sam mu bliže to sam motiviranija.

Moj suprug mi je velika podrška, navečer kad odlazim na treninge on se brine o djeci i obavlja sve večernje obaveze oko njih pa kad se vratim kući dođem na sve gotovo i to mi puno znači. Sve moje prijateljice me podržavaju i vesele se mojem uspjehu, a i ohrabrene mojim uspjehom, energijom i entuzijazmom pridružile su mi se na vježbanju kod Ane i to mi puno znači.

Zdrave obroke sam počela pripremati na mediteranski, lagano i lešo i u sve stavljam maslinovo ulje koje obožavam! Sve u svemu puni i potpuni zaokret na radost moje obitelji i mene.

Sljedeći tjedan Katarinu B. očekuje vaganje na pola puta, pa je bodri i prati na njezinom putu do cilja!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.