Dijeta 03. svibnja 2022.

Dijeta pomoću koje je Kim Kardashian stala u haljinu Marilyn Monroe

Kim Kardashian nakon stroge dijete stala u kultnu haljinu Marilyn Monroe
Foto: Instagram Kim Kardashian morala se držate stroge dijete bez šećera i ugljikohidrata kako bi stala u haljinu Marilyn Monroe
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Poznata reality zvijezda Kim Kardashian je za ovogodišnju Met Galu odlučila je posuditi kultnu haljinu Marilyn Monroe vrijednu 4,81 milijun dolara, a kako bi stala u nju morala je na strogu dijetu.

Za Met Galu, Kim Kardashian je odlučila zasjati u haljini Marilyn Monroe koja ju je nosila na rođendanskoj proslavi tadašnjeg američkog predsjednika Johna F. Kennedyja 1962. “Ideja mi je sinula nakon prošlogodišnje Met Gale. "Pomislila sam, što bih mogla obući za temu koja utjelovljuje američku modu? I tada sam se sjetila Marilyn Monroe koja je oličenje američke mode", objasnila je Kim za Vogue. Originalnu haljinu Kim je nosila samo nekoliko minuta na crvenom tepihu, a kasnije se preobukla u repliku kako kultnu haljinu ne bi uništila na zabavi.

No, nije sve bilo tako jednostavno. Sa samo nekoliko mjeseci do svečanog događaja, postojale su samo dvije mogućnosti: izgubiti kilograme kako bi joj haljina pristajala ili pronaći nešto drugo za obući. U njezinom umu postojala je samo jedna prava opcija. "Bilo je ova haljina ili ništa", priznala je Kim.

Stroga dijeta

U tjednima prije Met Gale, Kim se pridržavala stroge dijete kako bi se približila svom cilju. “Nosila sam odijelo za mršavljenje dva puta dnevno, trčala na traci za trčanje, potpuno izbacila sav šećer i sve ugljikohidrate i samo sam jela svježe povrće i proteine”, objašnjava Kim. "Nisam se izgladnjivala, ali sam bila jako stroga u pridržavanju dijete." Mjesec dana kasnije i sa sedam kilograma manje, išla je isprobati haljinu koja joj je tada savršeno pristajala. "Željela sam plakati od sreće kada sam ju obukla”, priznala je Kim. 

šparoge rajčica jaja Možda te zanima... Dijeta bez ugljikohidrata - vodič za plan prehrane za 7 dana Dijeta

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.