Dijeta 24. lipnja 2015.

9 kilograma manje u 2 mjeseca!

Vag-Uspr_1
1/3
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Snježana Žalac kandidatkinja je u projektu 'Mršavimo zajedno uz SlimCut'. Jučer je bila na posljednjem vaganju i mjerenju i rezultati su je oduševili. Snježana je izgubila 9 kilograma i čak 11 centimetara u struku. Pročitaj njene dojmove te što kaže nutricionistica

Svoj cilj Snježana je ostvarila uz pomoć proizvoda SlimCut koji klinički dokazano smanjuje tjelesnu težinu i topi masnoće bez promijene životnog stila.

Odlični rezultati

Snježana je jedva dočekala jučerašnji dan da stane na vagu i vidi svoje rezultate koji su bili vidljivi već naočigled. "Vau, seka i ja ukupno smo izgubile 20 kila, a o centimetrima da ne govorim. Moj rezultat je 9 kilograma i 11 centimetara manje u struku. Za samo dva mjeseca i to još bez gladovanja ja sam oduševljena. Moram priznati da nije baš svaki dan bilo lako, bilo je tu izazova kao što su dvije svadbe i nekoliko rođendana, ali s vremenom oguglaš na sve to i ideš prema svom cilju. Važno je da si posložiš u glavi sto želiš i držiš se svog cilja'', rekla nam je oduševljeno Snježana.

Kaže kako sada kad je netko od poznatih sretne tko je nije duže vidio čudi se kako je smršavjela. Njeni ukućani također su sretni jer vide koliko je i ona sretna zbog svog uspjeha. Snježana će sada nastaviti istim tempom jer želi doći do svog cilja, a to je izgubiti još 20 kilograma manje. ''Hvala svima koji su nam omogućili da shvatimo da se gladovanjem ne postižu rezultati nego pravilnom prehranom, tjelovježbom i uz pomoć SlimCuta''

Komentar nutricionistice Sandre Krstev Barać, mag.nutr:

2 mjeseca promjene prehrambenih navika i redovite tjelovježbe urodilo je plodom: Snježana je smršavjela 9 kg i sada ima 104,9 kg te se njen BMI smanjio s početnih 39,4 na 36,3. Obujam struka se sveukupno smanjio za 11 cm i sada iznosi 102 cm, a obujam bokova za 6 cm i sada iznosi 132 cm. S obzirom da Snježana planira i dalje nastaviti s tjelesnom aktivnosti i pravilnim prehrambenim navikama za očekivati je da će i dalje gubiti na kilogramima i centimetrima.

SlimCut - pomoć kod mršavljenja

Sponzor projekta Sensilab, kandidatkinjama je osigurao proizvode SlimCut, namijenjene za pomoć kod mršavljenja. SlimCut djeluje i bez promjene životnog stila, ali uz promjenu prehrane i tjelesnu aktivnost učinak je trostruki.

SlimCut ubrzava dijetu i aktivira tijelo da topi kilograme, kao da smo redovito aktivni i kada mirujemo. Patentiran mix sastojaka u SlimCutu je ljudima dokazano pomagao! Većina korisnika bila je oduševljena s primjenom. To je dokazala dvostruko-slijepa studija u kojoj je polovica korisnika uspješno smršavjela, snizila razinu kolesterola i masti u krvi. Sve to bez promijene svog životnog stila ili povećanja fizičke aktivnosti. Uz SlimCut su izgubili 6,1 kg, poboljšali svoje zdravlje (kolesterol, trigliceride) i poboljšali svojeraspoloženje (energija, anti-stres).

Ako i ti želiš mršavjeti uz jelovnike uz koje nećeš gladovati već ćeš mršavjeti 1 kilogram tjedno, uključi se u Mršavimo zajedno klub!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.