Dijeta 07. travnja 2016.

Kako izgubiti 3 do 6 kg u 6 tjedana?

Diet_1
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Rigorozno umanjenje količine hrane može voditi u potpuni gubitak kontrole. Isplanirani desert može biti baš ono što ti je potrebno da izdržiš program dijete. Stručnjaci kažu da sebi možeš dopustiti 100 kalorija viška dnevno ili 600 tijekom tjedna

Savjeti

  • Detoksikacija sokovima na početku šestotjedne dijete može biti odlična motivacija jer kada brzo izgubiš kilogram ili dva, šest tjedana će ti djelovati savladivo. No, neophodno je da imaš precizan plan za nastavak ovog programa.
  • Dnevno unosi od 1.200 do 1.500 kalorija kroz raznovrstan jelovnik koji ne zahtijeva mnogo razmišljanja niti truda za pripremu, a omogućava ti da se družiš uz objed s prijateljima i obitelji. Stručnjaci zato predlažu "zelenobijelu" dijetu: bijela riba, bjelanjak, tofu, bijelo pileće meso i bijelo i zeleno povrće, kao što su karfiol, zelena mahuna, špinat, salata, šparoge.
  • Evidentiranje baš svakog zalogaja koji pojedeš u toku dana vjerovatno djeluje kao teška obaveza. Međutim, brojna istraživanja pokazuju da osobe koje to rade gube više kilograma od onih koje to ne rade.
  • Rigorozno umanjenje količine hrane može voditi u potpuni gubitak kontrole. Isplanirani desert može biti baš ono što ti je potrebno da izdržiš program dijete. Stručnjaci kažu da sebi možeš dopustiti 100 kalorija viška dnevno ili 600 tijekom tjedna. To može biti komadić ili dva čokolade dnevno ili jedna pljeskavica u lepinji za vikend – nikako i jedno i drugo.
  • Ako vježbaš, umjesto da uskraćujete sebi 500 kalorija, možete ih smanjiti za 300, a 200 potrošiti vježbanjem.

Učlani se u Mršavimo zajedno klub i gubi kilogram tjedno uz pomoć nutricionista i fitness trenera.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.