Dijeta 08. ožujka 2010.

Borisov težak put do pločica

Boris-Bodysystem
1/3
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Isprva imaš dojam da ti pod kožu zalazi milijun mrava pa se počneš smijati, no kad se pritisak pojača, čini ti se kao da te oko trbuha stisnuo King Kong, opisuje Boris elektrostimulaciju mišića, tretman kojim pokušava skratiti svoj put do pločica na trbuhu

Da put do vitkosti nije lagan, nije nikakva novost, ali da ni tretmani tijela nisu uvijek biti čista ugoda, uvjerio se Boris na elektrostimulaciji mišića uređajem.

"Tretmani elektrodama su mi kombinacija ugode i napora. Oni su gotovo ravni treningu, jer se tijelo, na višim frekvncijama, grči punih 50 minuta. Mišići na 'napade', to jest podržaje, reagiraju kontrakcijama. Isprva imaš dojam da ti pod kožu zalazi milijun mrava pa se počneš smijati, no kad se pritisak pojača, čini ti se kao da te oko trbuha stisnuo King Kong. Tretman služi za redukciju masnog tkiva i učvršćivanje mišića te povećanje elastičnosti kože. Električna stimulacija izaziva kontrakcije i torzije mišića te time povećava potrošnju masti, ubrzava metabolizam i osnažuje tijelo. Ukratko - skraćuje put do pločica", ispričao nam je Boris.

Uređaj Body System, kojeg koriste u Twin Time Health&Wellness Clubu, kombinira djelovanje elektrostimulacije i infracrvenih zraka. Dok strujni valovi potiču mišiće na izotonične pokrete i potrošnju energije iz okolnog masnog tkiva, infracrvena svjetlost prenosi toplinu i prodire duboko u tkiva te potiče metabolizam i poboljšava cirkulaciju. Toplina koja se prenosi na tretirana područja pospješuje izgaranje viška masnog tkiva i eliminaciju tekućina.

Boris je do sada na ovom tretmanu bio dva puta i zadovoljan je rezultatima: "Trbuh mi se smanjuje i to je dosta očito. Vidim po hlačama - prije sam ih natezao preko pojasa, moravši ispuhnuti zrak, a sad mi spadaju. No na mjerenju je ispalo da sam u struku skinuo samo dva centimetra. Možda je to bilo jer sam se mjerio popodne, pa sam bio napuhnutiji. Inače, preporučio bih svima koji to žele tretmane u Twin Timeu, jer izazivaju jako veliko zadovoljstvo."

Više info: www.twintime.net

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.