Dijeta 18. ožujka 2010.

Borisov put od štrebera do šarmera

Boris-Kolegice
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Boris iz dana u dan izaziva sve više pozornosti među ženskim kolegicama na poslu, koje ga čak uspoređuju s grčkim idealom ljepote - apoksiomenom, a pohvalio se je kako prijatelji i poznanici već danima stoje u redu i čekaju da im udijeli koji savjet ili otkrije neki od zdravih recepata

Boris savjetuje kolege

'Posljednjih nekoliko tjedana sam više nego ikad u životu postao svjestan koliko ljude zapravo zanima mršavljenje i gubitak kilograma. Mršavljenje i kilogrami ih zanimaju čak više od političkih događanja. Svi mi prilaze i pitaju za savjet vezan uz prehranu i vježbanje. Čak me je nekoliko ljudi tražilo da im preporučim jelovnik za njih'.

'Kolege iz ureda su zapanjeni promjenama na mom tijelu koje se iz dana u dan sve više vide. Moj kolega Dubravko iz sportske redakcije je neki dan nazvao i nasmijao me do suza jer je kada sam se javio rekao: Borise,  pa tebi je i glas smršavio'.

Prati svoj dnevni unos i potrošnju kalorija...

Sve žene oko Borisa

Boris je i ranije bio omiljeni muškarac u svojoj redakciji, ali u posljednje vrijeme njegova popularnost još više raste među pripadnicama nježnijeg spola. Njegove prijateljice i kolegice su ugodno iznenađene njegovim novim izgledom i znanjem koje je stekao u području zdrave prehrane i aktivnog života. Boris je postao pravi ''štreber'' kada je o zdravlju riječ, i danas savjetuje i muške i ženske kolege.

'Otkako sam došla prije dvije godine pari mi se da je Boris sve ljepši. Ovaj program mu stvarno godi, a i koža lica mu je nekako zablistala', kaže njegova prijateljica Tea.

'Mislim da će to uskoro opet biti onaj lijepi, naočiti mladić kakvog smo svi godinama poznavali i čija je pojava izazivala snažnu pozornost žena. Sve više je nalik na apoksiomena, sad već torzo poprima neke oblike, nije to više bačva slanine kao prije, a Boris s neviđenom hrabrošću guta svoje zrnje', ispričala je kolegica i prijateljica Jasmina.

Jedino Borisova majka smatra kako je Boris dovoljno smršavio i da više ne treba skinuti ni grama. Boris, usprkos majčinim brigama ipak ide dalje, odlučan da stečene zdrave navike zadrži  i nakon što projekt završi.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.