Dijeta 17. rujna 2014.

Blog: Splitska avantura na Bigfish način

2Petra7_Iv7_080914
1/3
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Petra Teklić članica je Mršavimo zajedno kluba koja je nedavno s nama podijelila svoju priču o mršavljenju. Petra je u 3 mjeseca izgubila 12 kg, a kako bi i dalje živjela aktivno odlučila je svakodnevno voziti Bigfish sklopivi bicikl. Njena iskustva sa sklopivim biciklom možeš pratiti putem blogova koje ti donosimo

Bicikl koji prolazi kroz najuže ulice

Živim u Splitu, a splitske ulice nisu baš namijenjene biciklistima - prostor za 'parkiranje' skoro i ne postoji. Nemali broj puta sam u glavi razrađivala alternativne rute jer nisam mogla biciklom proći baš svakom ulicom. Drago mi je što mogu reći da je sada tome došao kraj i što se napokon mogu opustiti i jednostavno uživati u vožnji koji god put odabrala.

Oduvijek sam izbjegavala s biciklom ići u dijelove grada poznate po uskim ulicama no, ovaj put sam se usudila uputiti i u vožnju onim silnim uskim uličicama oko Dioklecijanove palače. Oni koji su bili tamo znat će da su neke od tih ulica jedva dovoljno široke da samo jedna osoba prođe, ali sada sam to uspjela i pomoću bicikla. Osim što kroz takve ulice sad mogu proći vozeći bicikl, mogu ga također i sklopiti i ponijeti sa sobom. Sklopljeni bicikl zauzima još manje prostora i mogu ga bez problema nositi sa sobom gdje god išla.

Osim što s Bigfish biciklom mogu proći i kroz najužu ulicu u Splitu, super je što ga mogu sklopiti i unijeti sa sobom kada negdje uđem, bez straha da mi ga ne 'posude' ako ostane parkiran vani.

Vjerujem da se svima barem jednom u životu dogodilo da mu je bicikl zauvijek 'posuđen' odnosno otuđen, bez obzira koliko se lanaca na njemu nalazilo. Sklopivi bicikl je upravo zbog toga savršen – mogu ga sklopiti i nositi sa sobom bilo gdje.

Naučila sam svoj Bigfish bicikl sastaviti i rastaviti u svega par koraka. Iako sam se u početku pribojavala hoće li mi sklapanje bicikla biti problem, jer mi čekić i kliješta nisu baš omiljeni, shvatila sam da čak ni ja, kao 'najsmotanija' osoba, nemam s tim problema. Ovakvom svakodnevnom vožnjom bicikla, ne samo da ću održati svoju novu liniju već vjerujem da će moj napredak biti još veći.

Osvoji svoj sklopivi bicikl

Ako i ti želiš svoj Bigfish sklopivi bicikl, sve što trebaš napraviti je reći nam na koji bi se način on uklopio u tvoj lifestyle i poslati nam svoj odgovor putem obrasca koji se nalazi ovdje.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.