Dijeta 23. rujna 2014.

Blog: Moj novi prijatelj zvan Bigfish

1Petra8_Iv7_080914
1/4
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Petra Teklić članica je Mršavimo zajedno kluba koja je nedavno s nama podijelila svoju priču o mršavljenju. Petra je u 3 mjeseca izgubila 12 kg, a kako bi održala svoju liniju odlučila je svakodnevno voziti Bigfish sklopivi bicikl. Njena iskustva sa sklopivim biciklom možeš pratiti putem blogova koje ti donosimo

Bicikl koji stane u sve prostorije

Moj stylish bicikl uklapa se u sve interijere - i izgledom i dimenzijom. Odlična je stvar što ga mogu unijeti sa sobom bilo gdje!

Naime, kako često idem s prijateljima na kavu ili ručak znalo mi je biti nespretno bicikl uvijek ostavljati vani. U tim je trenucima uvijek prisutna ideja da će ga netko ukrasti tako da se nikada ne mogu potpuno opustiti. Sada, kada moram negdje ući, svoj Bigfish bicikl sastavim za manje od jedne minute i unesem ga sa sobom. Tako je i strah nestao jer je bicikl uvijek na sigurnom.

Sklopivi bicikl moje je prijevozno sredstvo i kada idem na fakultet. Iako to prije nije bila opcija, zbog nepostojećeg parkinga, sada ga s lakoćom sastavim i unesem sa sobom. Prvi dan kada sam se na fakultetu pojavila sa sklopljenim biciklom, kolege su me gledali u čudu. Možete i sami zamisliti kako to neobično izgleda kada u dvoranu na fakultetu uđete s biciklom. No, u ovom slučaju u pitanju je bio sklopljeni bicikl, pa su svi ubrzo shvatili o čemu se radi. Štoviše, već sljedeći dan jedan mi se kolega odlučio pridružiti i došao je sa svojim biciklom.

Glavna tema razgovora

Moram priznati da je Bigfish sklopivi bicikl zbog svojeg atraktivnog i neobičnog izgleda odlična tema za početak razgovora. Ljude najčešće zanima gdje sam ga kupila jer im se sviđa činjenica da ga mogu jednostavno sklopiti i unijeti u bilo koju prostoriju.

Sa zadovoljstvom mogu zaključiti kako je Bigfish sklopivi bicikl u vrko kratkom roku postao moj vjerni pratilac na kavama s prijateljima, u uredu i na fakultetu.

Osvoji svoj sklopivi bicikl

Ako i ti želiš svoj Bigfish sklopivi bicikl, sve što trebaš napraviti je reći nam na koji bi se način on uklopio u tvoj lifestyle i poslati nam svoj odgovor putem obrasca koji se nalazi ovdje.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.