Dijeta 29. listopada 2020.

Bivši trener je nije prepoznao jer je smršavjela 64 kilograma

Foto: Facebook/screnshoot 24 sata
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Haba Sokač, bivša natjecateljica showa Život na vagi i radijska voditeljica, ugostila je u emisiji svog bivšeg trenera Marija Mlinarića koji ju nije odmah prepoznao, budući d aje izgubila čak 65 kilograma. Hana je Marijevo neprepoznavanje doživjela kao kompliment.

"Znaš koja je definicija dobrog feelinga? Dok te Mario Mlinarić posjeti za rođendan, a ti ga dočekaš 65 kila lakša pa autom 'ladno prođe pored tebe jer te ne prepozna!", napisala je Hana uz fotografiju s Mariom.

"Zabave, smijeha i dobre vibracije nije nedostajalo, a ovaj put zamijenili smo uloge. Došao mi je na posao i ja sam ga uživo u eteru 'rešetala' s pitanjima, no njemu to nije ni upola teško palo koliko je meni nekad bilo teško držati plank", napisala je.

Hana Sokač (21) iz Križevaca prije tri godine natjecala se u showu 'Život na vagi'. Prilikom ulaska u kuću je imala 138,8 kilograma, a kad je napuštala show imala je 21,1 kilogram manje. "Nakon 'Života na vagi' kilogrami su mi se rapidno vratili kao i većini ostalih kandidata, no o tome se 'ne priča' što zbog nesigurnosti, a što zbog vođenja lažnih života na Instagramu", napisala je Hana na Instagramu i objasnila da se dvije godine nije pojavljivala u javnosti niti objavljivala postove na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#tb #chilling

A post shared by Hana Sokač (@hanasokac) on

"U te dvije godine radila sam na poslovnom planu i na sebi", objasnila je. "U godinu dana samostalno sam skinula 64 kilograma. Može se. Sve se može. Nisam tu da se uzdižem nego da i tebi pokažem da možeš. Možeš biti što god želiš, samo ustraj", uputila je motivacijsku poruku Hana.

 

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      elenaggg

      Tablete za mršavljenje - http://acaiberry900.lv Vjeruj mi, djeluje. Imam 32 godine, probala sam svega i to je jedini suplement u mojem životu, koji sam isprobala i koji stvarno iskopao kilograme i drži me iz daleka.

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.