Dijeta 06. svibnja 2020.

Adele za svoj rođendan na Instagramu objavila fotografiju i mnogi je nisu prepoznali!

Foto: Screenshot: Instagram/Adele
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

S 45 kilograma manje na Instagramu je iznenadila svoje pratitelje!

Poznata britanska pjevačica Adele, iznenadila je svoje obožavatelje na Instagramu nakon što je za svoj rođendan objavila fotografiju, u elegantnoj crnoj haljini, i pokazala svoju nikad tanju liniju.

U komentarima, mnogi su primijetili i pohvalili njen izgled, a onaj koji se ističe jest komentar manekenke i autorice kuharice CravingsChrissy Teigen koja je jednostavno napisala: "Zezaš li me?"

Hvala vam za rođendansku ljubav. Nadam se da ste na sigurnom u ovo ludo vrijeme. Htjela bih zahvaliti svima onima koji riskiraju svoje živote kako bi nas spasili. Stvarno ste anđeli”, napisala je.

Pjevačici je to 32. rođendan, a dramatična transformacija uslijed koje je izgubila čak 45 kilograma, velika je razlika naspram izgleda s početka svoje karijere.

Sirtuinska dijeta

Već ranije pisali smo o dijeti na kojoj se nalazi Adele i koja joj je pomogla izgubiti neželjene kilograme. Naime, novinar portala Extra putem video linka razgovarao je s Adelinom bivšom trenericom koja je o njezinom gubitku kilograma rekla: "Vjerujem da je Adele promijenila svoj stil života i način prehrane. Ne postoji čudesan trening uz koji se može izgubiti toliko kilograma."

Novinar je rekao da je sve više tvrdnji kako je pjevačica izgubila kilograme sljedeći sirtuinsku dijetu u kojoj je dozvoljeno piti crno vino, kavu i čokoladu i tražio trenericu da prokomentira tu dijetu: "Sve što se konzumira umjereno dopušteno je,a ako smanjite unos kalorija smršavjet ćeš. Jednom kad osoba iz svoje prehrane izbaci rafinirani šećer, prerađenu hranu, gazirana pića i okrene se zdravim i hranjivim namirnicama promjene na bolje su neminovne. Vjerujem i da je Adele počela vježbati pilates koji pametno kombinira s kardio vježbama. To je izvrsna kombinacija jer kardio povećava otkucaje srca i doprinosi potrošnji kalorija, a pilates izvrsno oblikuje mišiće."

Možda te zanima... Detaljno o dijeti uz koju je pjevačica Adele smršavjela 45 kg Dijeta

Osim toga, u studenom je US Weekly prenio priču izvora koji je naveo kako je Adele počela vježbati tri puta tjedno. "Adele se nikada nije brinula o vježbanju niti je voljela vježbati", rekao je spomenuti izvor i dodao da je vježbanje postalo dio njezine tjedne rutine. "Radi 60-minutne treninge koji uključuju kardio, trening snage i pilates. Pronašla je rutinu koja funkcionira za nju i uživa u tome." 

Ove godine očekujemo i njen novi album

News Sky prenosi kako je Adele u veljači ove godine izjavila kako novi album možemo očekivati krajem 2020. godine. Nakon nastupa na svadbenoj zabavi prijateljice autorice Laure Dockrill i gitarista Maccabeesa Huga Whitea, u videozapisima koje su objavili gosti pjevačica je rekla: "Očekujte moj album u rujnu."

Na njenom zadnjem albumu, naziva 25, koji je izašao 2015. godine, našlo se mnogo hitova među kojima su bili i Hello, When We We Young i Send My Love (To Your New Lover).

Možda te zanima... U čemu je tajna Adeline fizičke transformacije? Dijeta

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.