Zdravlje 24. srpnja 2015.

Tvoje zdravlje u najboljim rukama

Osig-Usp
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Za čitateljice BUDI.IN-a CZO je pripremio posebnu ponudu: uz kupnju police BEST DOCTORS PLUS dobivate vaučer za besplatan sistematski pregled u vrijednosti 400 kuna. Za 99 kuna mjesečno BEST DOCTORS PLUS osigurava vam drugo mišljenje najboljih svjetskih liječnika i liječenje u najboljim svjetskim klinikama do iznosa od milijun eura godišnje

Pokriva troškove liječenja 

Mnogi od nas na zdravlje misle tek kad se razbole, a tada je vrlo teško držati konce u svojim rukama. Pronaći najbolje liječnike, dobiti najbolju zdravstvenu skrb, dobiti drugo liječničko mišljenje kada se bolest dogodi vrlo je teško i zato je vrlo važno o zdravlju misliti na vrijeme. Vodeća hrvatska zdravstvena osiguravajuća tvrtka Croatia zdravstveno osiguranje za samo 99 kuna mjesečno nudi jedinstvenu policu zdravstvenog osiguranja BEST DOCTORS PLUS koja jamči liječenje u najboljim svjetskim klinikama i dobivanje drugog mišljenja najboljih svjetskih liječnika. 

To znači da je vaše zdravlje u najboljim rukama. BEST DOCTORS PLUS pokriva troškove liječenja u inozemstvu do iznosa od 1.000.000 eura godišnje, odnosno do ukupnog iznosa od 2.000.000 eura za vrijeme čitavog trajanja osiguranja. Time su pokriveni su troškovi prijevoza za osiguranika i osoba u pratnji kao i troškovi smještaja za vrijeme liječenja u inozemstvu. Osiguranik ostvaruje pravo na naknadu za boravak u bolnici te pokriće troškova lijekova nakon povratka u Hrvatsku. 

Ako tvoje zdravstveno stanje zahtijeva liječenje, dobit ćete preporuku najbolje svjetske klinike gdje je moguće obaviti liječenje te omogućiti liječenje i to za: 

 • Liječenje karcinoma 
 • Zahvat premoštenja koronarnih arterija 
 • Zamjenu ili rekonstrukciju srčanih zalistaka 
 • Neurokirurške zahvate
 • Transplantacije organa 
Neke od vrhunskih svjetskih klinika u kojima se moguće liječiti ili dobiti drugo mišljenje po sklapanju police BEST DOCTORS PLUS: 
 • Cedars-Sinai Medicinski Centar: multidisciplinarna klinička i znanstvena ustanova smještena u Los Angelesu koja predstavlja centar izvrsnosti s više od 10.000 zaposlenika od kojih je više od 2.000 liječnika različitih specijalnosti
 • Brigham and Womens Hospital: najveća bolnica u Longwood medicinskom kampusu u Bostonu. Bolnica je ujedno i druga najveća nastavna baza Harvard medicinskog fakulteta sa 793 bolnička kreveta.
 • Međunarodni institut za neuroznanosti u Hannoveru: pruža zdravstvenu zaštitu za cijeli niz bolesti povezanih sa živčanim sustavom s vrhunskim liječnicima i najboljom medicinskom tehnologijom u svijetu.
 • The Royal Hospital of London: osnovana je 1740. godine, a nova zgrada bolnice otvorena je 2012. godine i predstavlja najveću samostojeću bolničku zgradu u Europi. U sastavu bolnice nalazi se jedna od najvećih europskih dječjih klinika. U bolnici se nalazi 727 bolničkih kreveta i ukupno 26 operacijskih sala, a bolnica je najveći trauma centar u Velikoj Britaniji.

Uz Budi.IN do police BEST DOCTORS PLUS i besplatnog sistematskog

BEST DOCTORS PLUS namijenjen je svim dobnim skupinama, djeci od 31-og dana života i odraslima do 65. godine života na temelju ispunjenog zdravstvenog upitnika, bez dodatnih liječničkih pregleda. Promotivna mjesečna cijena za odrasle osobe je 99 kuna, za djecu 45 kuna. Za čitateljice BUDI.IN-a CZO je pripremio posebnu ponudu: uz kupnju police BEST DOCTORS PLUS dobivate vaučer za besplatan sistematski pregled u vrijednosti 400 kuna. Pravo na besplatni sistematski pregled ostvaruje svaki čitatelj koji je uz predočenje kupona Budi.IN ugovorio policu Best Doctors Plus (18-65 god).

Što obuhvaća besplatni sistematski 

Nakon što ugovorite policu Best Doctors Plus uz kupon Budi.IN-a, pravo na besplatni sistematski pregled možete ostvariti do 31. prosinca 2015. godine. Prije korištenja sistematskog pregleda u dogovorenoj zdravstvenoj ustanovi, donositelj vaučera identificira se odgovarajućom ispravom (osobna iskaznica) i brojem police BD Plus.

U besplatnom sistematskom pregledu uključeni su sljedeći pregledi: 

 • laboratorijska dijagnostika krvi: KKS, GUK, AST, ALT,GGT, bilirubin, kolesterol, HDL, LDL, trigliceridi 
 • fizikalno kemijski pregled urina
 • UZV dijagnostika 
 • UZV abdomena 
 • pregled liječnika specijaliste (fizikalni pregled srca, pluća, abdomena, ekstremiteta, mjerenje krvnog tlaka, EKG s očitanjem) 
 • zaključno mišljenje i preporuka

*Sve informacije o polici Best Doctors Plus možete dobiti na besplatni telefon 08005510.

Sistematski pregled može se obaviti isključivo u sljedećim zdravstvenim ustanovama:

ZAGREB:Poliklinika Croatia zdravstveno osiguranje, Ulica Grada Vukovara 20; SPLIT: Poliklinika Croatia zdravstveno osiguranje Kranjčevićeva 45;RIJEKA: Poliklinika 1885 Korzo 32; PULA: Poliklinika ARS medica, Ulica Nikole Tesle 9; ZADAR: Poliklinika Mešter, Velebitska 6; ŠIBENIK: Poliklinika Vita Matije, Gupca 93; DUBROVNIK: Poliklinika Glavić, Ćira Carića ;SLAVONSKI BROD: Poliklinika Ćosić, Petra Preradovića 4;POŽEGA: Opća županijska bolnica, Osječka 117; OSIJEK: Ustanova za zdravstvenu skrb dr. Špiranović, Stjepana Radića 54; VARAŽDIN: Poliklinika sv. Nikola, Kukuljevićeva 6.

* Pravo na vaučer za besplatan sistematski pregled u vrijednosti 400 kuna ostvaruje svaki čitatelj koji je uz predočenje kupona Budi.IN ugovorio policu Best Doctors Plus (18-65 godina), a pregled je moguće obaviti u poliklinikama CZO do 31.12.2015. godine.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.