Zdravlje Simptomi i pomoć 20. svibnja 2022.

Zabavom i panelom otvoren Festival zdravlja u Maksimiru

Foto: Emica Elvedij/PIXSELL Bojena Gregorić Vejzović, Anita Matić Delić, Ana Begić Tahiri, Ana Maras Harmander i Mirna Medaković Stepinac
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U ugostiteljskom objektu Vidkovac na Maksimirskom perivoju održana je zabava povodom otvorenja trećeg Festivala zdravlja koji se održava od 20. do 22. svibnja na Maksimiru.

Nakon prošlogodišnjeg uspješnog Festivala zdravlja, 21. i 22. svibnja održava se treće izdanje festivala pored maksimirskog Vidikovca. Kao uvertira u vikend prepun zdravlja i zabave, održan je party na prekrasnom Vidikovcu. Nakon godina u koijima nismo imali puno prilika za slavlje, zabava se pokazala kao pun pogodak.

Festival su uz koktele i cjelovečernje duženje podržale su i domaće zvijezde, među kojima su: Bojana i Enes Vejzović, Ana Begić Tahiri, Mirna Medaković i drugi.

Party je ujedno i najava za radionice, panele, preventivne preglede i diskusije koje će se održati ovaj vikend kod Vidikovca u Maksimiru. Posjetitelji će moći uživati i u ukusnim, ali zdravim zalogajima te zabavnoj tjelovježbi. Više o festivalu te raspored događanja provjeri na Facebook stranici, a kako je bilo na zabavi pogledaj u nastavku.

 | Author: Emica Elvedij/PIXSELL Foto: Emica Elvedij/PIXSELL

 | Author: Emica Elvedij/PIXSELL Foto: Emica Elvedij/PIXSELL Festival zdravlja otvoren panelom na temu Ljepota u sluzbi zdravlja na kojem su sudjelovali Nevena Rendeli, Iva Stasiow, Vesna Utjesinovic Gudelj i Jelena Badovinac

 | Author: Emica Elvedij/PIXSELL Foto: Emica Elvedij/PIXSELL

 | Author: Emica Elvedij/PIXSELL Foto: Emica Elvedij/PIXSELL Enes Vejzović, glumac

 | Author: Emica Elvedij/PIXSELL Foto: Emica Elvedij/PIXSELL

 | Author: Emica Elvedij/PIXSELL Foto: Emica Elvedij/PIXSELL Nastasija Chiara Petrić, blogerica, Nevena Rendeli Vejzović, direktorica Festivala zdravlja i Josipa Braćanov, suradnica na Festivalu zdravlja

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.