Zdravlje 01. lipnja 2012.

Trend zdravog kuhanja uz Delimano

Delimano_1
1/4
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Delimano posuđe s visokokvalitetnim keramičkim premazom inovacija je u proizvodnji kuhinjskog posuđa za svakodnevno kuhanje. Saznaj više o suvremenom keramičkom posuđu i kuhaj zdravo, brzo i jednostavno

Keramičko posuđe, po posljednjem trendu zdravog kuhanja s manje ili bez masnoće, poznato je i po lakom održavanju jer se hrana ne lijepi za površinu. Za razliku od drugih neljepljivih površina, Delimano koristi keramički premaz koji se nanosi sprejanjem jer je organski, ne sadrži PFTE i nije štetan za okoliš.

Nanotehnologija mijenja agregatno stanje keramike i nije štetna

Nedavno su se pojavile špekulacije o štetnosti keramičkog posuđa, odnosno posuđa s keramičkim premazom zbog straha od nanotehnologije.

Nanotehnologija je, u slučaju keramike, potpuno bezopasna. Ona mijenja agregatno stanje odnosno omogućuje da keramika, koja je po svojoj prirodi kruta tvar, postane tekuća kako bi se mogla nanijeti sprejanjem bez ikakvih ljepila.

Keramički premaz onemogućuje doticaj hrane s metalom

Keramika ni u kojem agregatnom stanju nije otrovna niti štetna za organizam i stoga nema razloga za zabrinutost pri korištenju.

Keramički premaz koji se nalazi na Delimano posuđu, stvara gust i kompaktan sloj koji ne dopušta doticanje hrane i metala što je od ključne važnosti za očuvanje nutritivnih sastojaka. Takav premaz onemogućuje hrani, da u dodiru s metalom, reagira, kao što bi, primjerice, med u doticaju s metalom oksidirao, a lišće bosiljka potamnilo.

Kvalitetno posuđe pomaže ti da ostaneš zdrava ili da poboljšaš svoje zdravlje. Zdrava hrana iz Delimana održava tvoju vitalnost i čuva kvalitetu tvog života. Brini o svome zdravlju i pazi što unosiš u svoje tijelo.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.