Zdravlje 25. veljače 2021.

Ovo je najbolji način obrane od virusa i bakterija!

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Najbolji u obrani protiv virusa i bakterija je obrambeni sustav čovjeka. Savršeni mehanizam koji prepoznaje svakoga ‘’stranca’’ koji mu se približi. Bilo da se radi o bakteriji, virusu ili drugom organizmu ili nametniku koji nam predstavlja prijetnju za zdravlje.

Ne postoji bolja obrana zdravlja od virusa i bakterija od naše prirodne tjelesne obrane. Prvi razlog je zato što je prirodan način jedini koji nam ne može naštetiti baš zato što je prirodan, a drugi je što naše tijelo jednom kad se susretne s novim virusom, opet naravno na prirodan način, pamti taj susret i sljedeći put je obrana spremna odmah.

Svaka bitka koju naše tijelo dobije protiv virusa i bakterija, jača nas i daje nam snagu za nove izazove i obrane u budućnosti. Zato je iznimno važno dati tijelu priliku da se samo obrani, posebno je važno za djecu da ne žive u sterilnim uvjetima i da im se obrambeni sustav stalno jača i razvija.

 | Author: Genox Foto: Genox

Niti jedan dezinficijens ili lijek nema tu moć i snagu odgovora na sve kao naše ljudsko tijelo i zato taj dio treba prvo prepustiti našem obrambenom sustavu. Kao pomoćna vanjska sredstva koja sprječavaju kontakt s virusima i bakterijama koristimo dezinficijense. Tu se javlja rješenje, ali i veliki problem.

Dezinficijens uklanja viruse i bakterije više ili manje uspješno ovisno o aktivnoj tvari i načinu djelovanja. Većina dezinficijensa poznatih na tržištu koristi agresivne kemijske tvari kako bi uništila stanice mikroorganizama, pri tome se ne vodi uvijek računa o štetnosti za čovjeka. Cilj ovdje ne smije opravdati sredstvo jer cilj nije ubiti virus, nego zaštititi čovjeka, ako dezinficijens ubija i virus i čovjeka koja je onda njegova svrha?

 | Author: Genox Foto: Genox

Kako se to naše tijelo prirodno bori protiv virusa i bakterija na način da djeluje na te opasne ‘’strance’’, ali mi smo netaknuti?

Odgovor je u aktivnoj tvari koju naše tijelo stvara pri susretu s mikroorganizmima u bijelim krvnim stanicama i tako se rješava virusa i bakterija na siguran i za nas prirodan način. Ako ta tvar unutar našega tijela ne čini štetu, možemo li ju koristiti i izvana na rukama, površinama, hrani, vodi i zraku? Činjenica je da možemo, da djeluje i da nam je dostupna u obliku Genox dezinficijensa.

Za sve kojima je dosta štetnih i agresivnih dezinficijensa, alkohola, koronavirusa, lockdowna, maski i epidemioloških mjera i svega onoga što nam je u proteklih godinu dana preokrenulo život naglavačke dobre vijesti postaju još bolje. Genox dezinficijens, koji ne sadrži otrovne tvari, dokazano je učinkovit ne samo na koronavirus koji se lako uništava, već na sve postojeće skupine virusa, čuli ste za RNA i DNA viruse, s ovojnicom i bez ovojnice, Genox djeluje na sve te vrste virusa i to prema EN 14476 međunarodnom medicinskom standardu s izuzetnim učinkom u samo 30 sekundi kontaktnog vremena.

 | Author: Genox Foto: Genox

Osim toga Genox dezinficijens izuzetno je učinkovit i na bakterije i to one koje se pojavljuju u najgorim mogućim scenarijima (u bolnicama, na ranama, u prehrambenoj industriji, u vodi i zraku, bazenima i u hrani), potpuno uklanja i gljivice te najotpornije oblike mikroorganizama - spore. Genox je dezinficijens koji je učinkovit, pouzdan, kompletan i najvažnije - nije štetan bez obzira kako ga i koliko primjenjivali.

Još jedna dobra vijest je to da smo testirali Genox dezinficijens na ekotoksičnost i citotoksičnost. Ispitali smo za Vas je li Genox štetan za okoliš i vodene organizme i je li štetan za ljudske stanice.

 | Author: Genox Foto: Genox

Pogađate, oba testa dokazala su da Genox nije štetan niti za okoliš niti za stanice ljudskog organizma, doslovno se možete u njemu kupati, zapravo to i radite tuširajući se vodom koja je dezinficirana Genox-om umjesto klora u gradskim vodovodima. Nisu li to odlične vijesti i jedno veliko olakšanje u izboru dezinficijensa.

Zato kada dođete u prodajni centar, autobus, vlak, banku, zrakoplov, trgovinu, školu, bolnicu, tvrtku, državni instituciju, teretanu, hotel, restoran, kafić, benzinsku crpku i vidite da je na ulazu i u ponudi Genox dezinficijens sjetite se da je Genox ono što vaše tijelo prepoznaje kao svoje, da će Vas zaštititi, a ne naštetiti Vam i znajte da je netko tamo o tome promislio i izabrao najbolje rješenje na tržištu.

 | Author: Genox Foto: Genox

Jer Genox je izbor, a ne preporuka. I na kraju za promjenu još jedna dobra vijest. Genox nije sam u obitelji ekoloških proizvoda iz Prirodne tvornice Genox, tu su i deterdžent Genoll za sve prljave kuhinjske poslove, Kamenko za temeljito uklanjanje i najgorih naslaga kamenca koje možete zamisliti, a kada želite promijeniti pogled na svijet tu je Zuzex jedinstveni ljubitelj staklenih i glatkih površina koji ne sadrži alkohol. Ako niste još probali  potražite u najboljim trgovačkim lancima.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.