Zdravlje Wellness 14. srpnja 2022.

Otkrili smo odličan tretman za suhu kožu lica i vraćanje tonusa

Foto: Pixsell/Željko Hladika Kozmetičarka Marija pobrinula se za našu čitateljicu Mariu u wellness centru Merkur Lifestyle
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Naša čitateljica i sudionica projekta Let's Get Fit, Maria isprobala je tretman lica u wellness centru Merkur Lifestyle. U nastavku saznaj koji je tretman lica Maria isprobala i koji su njezini dojmovi.

Mariu je u wellness centru Merkur Lifestyle dočekala kozmetičarka Marija Đurin koja je za početak napravila procjenu kože i objasnila nam koje tretmane treba raditi tijekom ljetnih mjeseci kada je koža najviše sklona isušivanju. "S obzirom na to da je koža klijentice bila naročito suha, velika pažnja se posvetila upravo hidrataciji, kako bi poboljšali tonus kože.

Ljeti se preporučuju tretmani za hidrataciju lica

"Inače se ljeti najviše naglašava važnost upravo hidratacije, jer je koža više izložena suncu koje ju isušuje. Tako da su moja preporuka tretmani na bazi hidratacije te uvijek popularni kolagen. Preporuka su i serumi na prirodnoj bazi, kao što su naši Vinoble serumi s kojima se rade tretmani“, objašnjava kozmetičarka Marija.

Na temelju procjene kože naše čitateljice kozmetičarka Marija objasnila je koji tretman lica je preporučila i zašto. "Vinoble Cosmetics Basic tretman lica sastoji se od čišćenja lica, pilinga te od posebne maske za lice i kreme, kao i opuštajuće masaže lica, vrata i dekoltea. Za tretman se koristi Vinoble prirodna kozmetika na bazi grožđa".

Dojmovi nakon tretmana

Čitateljica missZdrave Maria je bila zadovoljna tretmanom. "Ivana i Marija su me dočekale na recepciji Merkur Lifestyle wellness centra i uputile me u to kako će izgledati sam tretman. Tretman se sastojao od mlijeka za lice, pilinga, tonika, specijalne maske za lice i hidratantne kreme. Svi proizvodi su iz linije Vinoble, a baziraju se na grožđu".

Maria je objasnila kako joj se jako sviđao miris proizvoda koji je kako kaže "božanski", a također su joj se dojmile i lagane teksture koje se brzo upijaju. 

"Kozmetičarka Marija je svaki proizvod pažljivo nanosila kistom i lagano umasirala u lice i dekolte. Nakon nanošenja specijalne maske slijedi i jako ugodna masaža lica i vrata od oko 10-ak minuta. Cijeli proces je vrlo ugodan i opuštajuć, a dodatni ugođaj daju različiti mirisi svakog proizvoda. Koža mi je nakon tretmana bila nahranjena, meka i sjajna. Preporučila bih svakome tretman u Merkur Lifestyle centru", zaključuje Maria. 

 | Author: Pixsell/Željko Hladika Foto: Pixsell/Željko Hladika "Vinoble Cosmetics Basic tretman lica sastoji se od čišćenja lica, pilinga te od posebne maske za lice i kreme

Merkur Lifestyle | Author: Pixsell/Željko Hladika Foto: Pixsell/Željko Hladika Vinoble Cosmetics Basic tretman lica

 | Author: Pixsell/Željko Hladika Foto: Pixsell/Željko Hladika Vinoble Cosmetics Basic tretman lica uključuje i opuštajuću masažu lica, vrata i dekoltea

Merkur Lifestyle nudi inovativne programe i individualan pristup klijentu

Wellness centar Merkur Lifestyle nalazi se u Zagrebu na adresi Ulica Ljudevita Posavskog 31, na 4. katu. Razvojem visokokvalitetnih i inovativnih programa postali su omiljeno mjesto opuštanja brojnim posjetiteljima. Kroz Merkur Lifestyle visokokvalitetne i inovativne programe nudi se individualan pristup svakom klijentu i njegovim potrebama, tipu i stanju kože lica i tijela. U wellness centru klijent može odabrati vrhunske tretmane svjetski poznatih kozmetičkih kuća Vinoble Cosmetics iz Austrije te Babor iz Njemačke, potpuno u skladu s tipom i potrebama kože. Svi tretmani prilagođeni su i ženama i muškarcima. 

Svi oni koji se žele opustiti od užurbane svakodnevice imaju na raspolaganju širok raspon bogatih programa – od posebno kreiranih tretmana lica i tijela (na bazi prirodne, organske i ručno rađene kozmetike na bazi grožđa); do masaža (aromaterapijska masaža, sportska masaža, masaža lica i glave, chair masaža, anticelulitna masaža, maderoterapija...); usluge pedikure i manikure; te program vježbanja koji obuhvaća yogu, pilates i Total Body Workout.

 | Author: Pixsell/Željko Hladika Foto: Pixsell/Željko Hladika Opuštajuća masaža lica

Uz pomoć kompetentnog i iskusnog tima, Merkur Lifestyle kroz posebno kreirane programe i visoko kvalitetne zdravstvene usluge pruža svojim korisnicima njegujuće tretmane i za tijelo i dušu. Više možeš saznati na službenoj stranici Merkur Lifestyle

 | Author: Pixsell/Željko Hladika Foto: Pixsell/Željko Hladika Merkur Lifestyle

 | Author: Pixsell/Željko Hladika Foto: Pixsell/Željko Hladika Merkur Lifestyle

 | Author: Pixsell/Željko Hladika Foto: Pixsell/Željko Hladika Naša čitateljica Maria bila je oduševljena tretmanom lica koji je radila kozmetičarka Marija u wellness centru Merkur Lifestyle

 | Author: Pixsell/Željko Hladika Foto: Pixsell/Željko Hladika Mariu su najviše oduševili mirisi proizvoda

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.