Zdravlje 12. srpnja 2019.

Oslabjeli mjehur nije razlog da ne uživate u intimnosti

Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Istjecanje urina tijekom seksa učestalija je pojava nego što možete zamisliti i može se dogoditi ženama u bilo kojoj dobi. Količina i učestalost istjecanja urina može uvelike ovisiti o vrsti oslabjelog mjehura, a postoje načini da to smanjite ili čak posve izbjegnete.

Možda je najvažniji savjet taj da razgovarate s partnerom. Povjerenjem i razumijevanjem duže ćete održati intimnost u odnosu.

Budi aktivna i uz oslabjeli mjehur Nastavi uživati u svemu dobrome što ti donosi život! Naruči još danas svoje besplatne uzorke TENA Lady uložaka. Besplatna dostava. Klikni ovdje i naruči još danas!

Kako izbjeći istjecanje urina tijekom spolnog odnosa:

Ispraznite mjehur

Pražnjenjem mjehura prije spolnog odnosa, možete uvelike smanjiti rizik i količinu istjecanja urina. Također pomaže i izbjegavanje napitaka poput čaja, kave i alkohola.

Vježbajte vježbe za jačanje mišića dna zdjelice

Studije pokazuju da žene koje redovito vježbaju Kegelove vježbe doživljavaju manje istjecanja urina tijekom spolnog odnosa. Isto tako, vježbanje dna zdjelice vam može omogućiti intenzivnije orgazme.

Pokušajte promijeniti položaj

Neka seksualni položaji manje pritišću mjehur i uretru.

Razgovarajte s liječnikom

Iako bi to trebalo biti najnormalnije, nemojte se sramiti razgovarati sa svojim liječnikom o urinarnoj inkontinenciji tijekom spolnog odnosa. Istjecanje urina može se liječiti i vaš liječnik vam može dati praktične savjete ili vas uputiti specijalistu.

98% korisnica u Hrvatskoj zadovoljno je s TENA Lady proizvodima!1. Odabirom pravilne zaštite možemo utjecati i na kvalitetu svog života. Ne dozvoli ni ti da oslabjeli mjehur narušava tvoje planove ili samopouzdanje. Požuri, naruči besplatne uzorke ovdje još danas!

TENA Lady ulošci dostupni su u ljekarnama i specijaliziranim trgovinama s medicinskim pomagalima. Asortiman je prilagođen individualnim potrebama i možeš odabrati odgovarajuću veličinu i moć upijanja, a ovdje izdvajamo:

• za gubitak par kapi: TENA Lady Slim Ultra Mini za maksimalnu diskreciju, ovi meki, tanki i udobni ulošci bolje upijaju nego obični dnevni ulošci

 | Author: PR Foto: PR

• za lagano istjecanje: TENA Lady Slim Mini uložak s microPROTEXTM tehnologijom radi koje je vrlo tanak, a ostaje suh 8x dulje³ od običnog higijenskog uloška

 | Author: PR Foto: PR

TENA Lady ulošci pružaju TROSTRUKU ZAŠTITU od: istjecanja, mirisa i vlage, tako da možeš činiti što god poželiš. TENA. OSTANI SVOJA.

www.tena.hr

 | Author: PR Foto: PR

Klikni ovdje i naruči svoje besplatne uzorke još danas.

1 Conversion study, Essity (bivši SCA) 2017, na uzorku od 1883 žena koje su isprobale besplatan uzorak TENA Lady

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.