Zdravlje Wellness 06. veljače 2020.

Od 10. do 16. traje Tjedan ljepote: Kozmetički tretmani za samo 100 kuna

Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Udruženje kozmetičara Republike Hrvatske već sedmu godinu organizira Tjedan ljepote i to u svrhu promicanja kulture njege lica i tijela te ujedno pružanja prilike što većem broju građana da posjete renomirane kozmetičke salone. Ove godine će se manifestacija održati u periodu od 10. do 16. veljače, a sudjelovat će kozmetički saloni iz 9 hrvatskih gradova.

Kozmetički tretmani nisu važni samo za uljepšavanje, nego i za zdravlje

Saloni će u navedenom razdoblju svojim klijentima nuditi različite kozmetičke tretmane po fiksnoj cijeni, jedan tretman 100,00 kn, a čija je vrijednost u redovnoj ponudi višestruko veća. Cilj je potaknuti građane Hrvatske da u ovom ubrzanom načinu života odvoje vrijeme za sebe.

Upravo današnji koncept i stil življenja zahtijevaju konstantnu njegu lica i tijela pa su tretmani i stručni savjeti kozmetičara neophodni za održavanja zdrave kože lica i tijela, uljepšavanja i uklanjanja estetskih nedostataka lica i noktiju te podizanja samosvijesti i radne sposobnosti klijenata. Stoga Udruženje kozmetičara kroz Tjedan ljepote također želi osvijestiti građane kako kozmetički saloni ne nude samo tretmane uljepšavanja nego njihove usluge imaju važnu ulogu i u očuvanju zdravlja.

Pogledaj popis salona koji sudjeluju u Tjednu ljepote i listu tretmana koje nude po nižoj cijeni

Humanitarna nota manifestacije

Manifestacija je svake godine do sada imala humanitarni karakter jer dobrota je prava ljepota života. Ove godine je Udruženje dio iznosa od kotizacija salona odlučilo donirati Udruzi žena oboljelih i liječenih od raka NISMO SAME.

Udruga Nismo same provodi niz humanitarnih akcija za pomoć ženama, a definitivno jedna od poznatijih je akcija „Nisi sama – ideš s nama“, kojoj je glavni cilj pokrivanje troškova odlaska na terapiju žena oboljelih od malignih bolesti.

 | Author: PR Foto: PR

Jedna od najjačih obrtničkih grana

Samo Udruženje kozmetičara RH osnovano je početkom 2013. godine u cilju promicanja, razvitka i unapređenja kozmetičke struke, kao jedne od najjačih obrtničkih grana. Kako bi se održali standardi struke i unaprijedila profesionalnosti kozmetičara, Udruženje organizira edukacije, radionice te savjetovanja.

Naime, posao kozmetičara podrazumijeva stalno učenje i napredovanje jer baviti se tom strukom znači pratiti razvoj medicine, biokemije, kozmetologije, farmakologije, biologije i ostalih područja. Ubrzan ritam života zahtjeva konstantnu njegu lica i tijela pa su tretmani i stručni savjeti kozmetičara neophodni u cilju održavanja zdrave kože lica i tijela, uljepšavanja i uklanjanja estetskih nedostataka lica i noktiju te podizanja samosvijesti i radne sposobnosti klijenata.

Pogledaj popis salona koji sudjeluju u Tjednu ljepote i listu tretmana koje nude po nižoj cijeni

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.