Zdravlje 28. lipnja 2022.

Novo iz Herbalife Nutritiona: Collagen Skin Booster

Foto: Herbalife Nutrition ;Novo iz Herbalife Nutritiona: Collagen Skin Booster
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Collagen Skin Booster nahranit će vašu kožu iznutra i pripremiti ju na sve vanjske utjecaje. U svoju beauty rutinu uvrstile su ga i beauty influencerice Lukrecija Dragić i Elena Dizdar.

Naša koža pamti i prva je na udaru svih vanjskih prilika i neprilika, zato kada govorimo o njezi trebamo dobro promisliti. Najvažnije je da ju krenete hraniti iznutra. Herbalife Nutrition Collagen Skin Booster najnoviji je dodatak liniji proizvoda Herbalife SKIN u Hrvatskoj. Collagen Skin Booster sadrži peptide kolagena pod nazivom Verisol® P za koje je znanstveno dokazano da ublažavaju bore te poboljšavaju elastičnost kože*. U to su se uvjerile i hrvatske influencerice Lukrecija Dragić i Elena Dizdar, koje su ga uvrstile u svoju beauty rutinu.

Koža pamti!

Naša koža jasno pokazuje sve znakove starenja i umora. Zato je iznimno važno osim njege izvana, obratiti pažnju na njegu iznutra. Herbalife Nutrition Collagen Skin Booster je proizvod bogat ključnim vitaminima (A, C, E, niacin i biotin) i mineralima (cink, selen, bakar i jod) koji doprinose održavanju zdravlja kože, kose i noktiju**. Niskokaloričan je, ne sadrži gluten i dostupan je u osvježavajućem okusu jagode i limuna. Idealan je i kao priprema za ljeto jer je kod njegovog djelovanja primijećeno smanjenje vidljivih znakova celulita nakon tri mjeseca redovnog korištenja*. U svoju beauty rutinu uvrstile su ga i beauty influencerice Lukrecija Dragić i Elena Dizdar. 

S  godinama sam naučila kako su elastičnost i prirodni izgled kože važni i kako na njih utječe mnogo faktora. Jedan od njih je svakako i njega iznutra. Unos ključnih tvari, vitamina i minerala od iznimne je važnosti, a moja koža mi je na tome itekako zahvalna od kad koristim Herbalife Nutrition Collagen Skin Booster.“ – izjavila je Lukrecija Dragić 

; Lukrecija Dragić oduševila se novim Collagen Skin Boosterom | Author: Herbalife Nutrition Foto: Herbalife Nutrition ; Lukrecija Dragić oduševila se novim Collagen Skin Boosterom

Otkako sam Herbalife Nutrition Collagen Skin Booster uvrstila u svoju beauty rutinu osjećam kako je moja koža prodisala.“ – izjavila je Elena Dizdar. 

; Elena Dizdar oduševila se novim Collagen Skin Boosterom | Author: Herbalife Nutrition Foto: Herbalife Nutrition ; Elena Dizdar oduševila se novim Collagen Skin Boosterom

Herbalife Nutrition Collagen Skin Booster 

Collagen Skin Booster jedan je od najbolje prodavanih Herbalife Nutrition proizvoda, a sada je dostupan i u Hrvatskoj. Da biste Collagen Skin Booster uključili u svoju dnevnu rutinu njege kože, jednostavno jednom dnevno dodajte jednu mjericu u 250 ml vode, pomiješajte i popijte. I to je sve!

“Radujemo se što ćemo s proizvodom Collagen Skin Booster i u Hrvatskoj poticati zdrav izgled kože iznutra zahvaljujući sastojku Verisol® P, za koji je znanstveno dokazano da daje rezultate”, rekao je Goran Nikolić, generalni direktor kompanije Herbalife Nutrition za jugoistočnu Europu.

Collagen Skin Booster od sad možete nabaviti kod svog Herbalife Nutrition Nezavisnog Distributera ili ispunite obrazac na https://kontakt.herbalife.hr/ 

*Rezultati na borama oko očiju i elastičnosti kože vidljivi su nakon 4 tjedan, a prvi rezultati u smanjenju vidljivih znakova celulita nakon 3 mjeseca.

**Biotin, jod, vitamin A i cink doprinose održavanju zdrave kože. Biotin, selen i cink doprinose održavanju zdrave kose. Selen i cink doprinose održavanju normalnih noktiju.

Herbalife Nutrition je globalna kompanija koja od 1980. mijenja živote ljudi zahvaljujući kvalitetnim prehrambenim proizvodima i dokazanom poslovnom prilikom za svoje Nezavisne Distributere. Kompanija nudi znanstveno utemeljene proizvode visoke kvalitete koje u više od 90 zemalja svijeta prodaju poduzetni Distributeri. Oni nude osobno savjetovanje i podršku koja njihove kupce potiče na prihvaćanje zdravijeg, aktivnijeg načina života. Svojom globalnom kampanjom za iskorjenjivanje gladi Herbalife Nutrition predano radi na tome da prehranu i edukaciju dovede u zajednice širom svijeta. Više informacija potražite na: IAmHerbalifeNutrition.com

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.