Zdravlje 01. prosinca 2020.

Merkur Osiguranje otvorilo Polikliniku Wellife

1/3
Foto: Promo

Powered by:

zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

S 30.11.2020. u Zagrebu je na adresi Ulica Ljudevita Posavskog 31, na 4. katu poslovne zgrade Merkur osiguranja s radom započela novouređena Poliklinika Wellife. Osnivač i vlasnik poliklinike Wellife je Merkur osiguranje d.d.

Moderan i funkcionalno uređen prostor, pristupačna lokacija, najsuvremenija oprema te zdravstvene usluge iz područja interne i fizikalne medicine kao i ugledni stručnjaci, garancija su kvalitetne medicinske usluge za sve pacijente.

 | Author: Promo Foto: Promo

Suvremena dijagnostika te individualna terapija i rehabilitacija u ugodnom prostoru bez dugih čekanja uz ljubazno i profesionalno zdravstveno osoblje, garancija su bržeg i bezbolnijeg povratka u svakodnevni život uz kvalitetno rješenje zdravstvenog problema.

Otvaranjem poliklinike želimo klijentima pružiti komplementarnu nadogradnju našem dodatnom zdravstvenom osiguranju kako bismo omogućili usluge u skladu s najsuvremenijim trendovima u zdravstvu.” izjavio je Robert Vrca, predsjednik Uprave Merkur osiguranja.

 | Author: Promo Foto: Promo

Otvaranjem Poliklinike Wellife, Merkur osiguranje podiže cjelokupno iskustvo obavljanja pretraga i liječenja na znatno višu razinu, čime osnažuje svoju poziciju privatnog zdravstvenog osiguratelja u Republici Hrvatskoj.

Merkur osiguranje d.d. je tvrtka kćer najstarijeg zdravstvenog osiguratelja u Austriji, Merkur Versicherung AG iz Graza, osnovanog 1798.g., a na hrvatskom tržištu posluje od 1996. godine.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.