Zdravlje Wellness 05. rujna 2019.

Maske za lice i pilinzi idealan su beauty saveznik nakon povratka s godišnjih odmora

Foto: Apivita
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

APIVITA Express beauty maske za lice namijenjene su svim tipovima kože, hidratiziraju kožu lica, hrane je hranjivim tvarima, rade nježni piling, revitaliziraju je, daju koži elastičnost, dubinski je čiste i zaglađuju.

Maske za lice i pilinzi jedan su od glavnih beauty saveznika prilikom povratka s godišnjih odmora. Vrijeme je to kad naša koža zahtijeva posebnu njegu, kako bismo joj vratili vlažnost i elastičnost, učinili je blistavom te je pripremili za hladnije dane koji slijede. Bilo da vam je potrebno učvršćivanje kože i revitalizacija, hidratacija i umirivanje, detoksikacija ili jednostavno dubinski želite očistiti kožu lica, APIVITA, grčki brend prirodne kozmetike ima rješenje za vas.

 | Author: Apivita Foto: Apivita

APIVITA Express beauty maske za lice namijenjene su svim tipovima kože, hidratiziraju kožu lica, hrane je, rade nježni piling, revitaliziraju je, daju koži elastičnost, dubinski je čiste i zaglađuju.

 | Author: Apivita Foto: Apivita

Ukoliko se odlučite za masku za lice s matičnom mliječi, možete očekivati učvršćivanje i revitalizaciju kože lica, uz 97% prirodnih sastojaka.

 | Author: Apivita Foto: Apivita

Express piling maska za lice s marelicom namijenjena je za sve tipove kože, a u sebi sadrži 94% prirodnih sastojaka. Marelica, omiljeno sočno voće mediteranskog područja, nježno čisti kožu lica bez isušivanja.

Maska za lice s aloe verom namijenjena je za hidrataciju i osvježenje, pogodna je za sve tipove kože, a u sebi sadrži 96% prirodnih sastojaka.

 | Author: Apivita Foto: Apivita

Ukoliko je vašoj koži potrebna dubinska eksfolijacija, APIVITA ima rješenje u obliku piling maske za lice s maslinom.

 | Author: Apivita Foto: Apivita

Express beauty linija maski za lice uključuje i dva nedavno predstavljena proizvoda - masku za lice u maramici s avokadom koja je namijenjena dubinskoj hidrataciji kože te crnu masku za lice u maramici s rogačem namijenjenu pročišćavanju i detoxu kože lica.

Umjesto vode u nekim proizvodima APIVITA koristi biljne infuzije s Olimpa

U nekoliko formula proizvoda, APIVITA zamjenjuje vodu infuzijom organskih grčkih planinskih čajeva vrste Sideritis Syriaca. Bogat izvor antioksidanata, grčki planinski čaj osnažuje proizvode s flavonoidima, štiti od slobodnih radikala i pruža prevenciju protiv starenja. Za patentiranu infuziju grčkog planinskog čaja APIVITA je odabrala tri različite vrste planinskih čajeva (Sideritis Scardica, Sideritis Perfoliata, Sideritis Raeseri) koje su sakupljene od organskih kultura na Olimpu. Patentirana infuzija grčkog planinskog čaja povećava antioksidativna i hidratantna svojstva proizvoda.

 | Author: Apivita Foto: Apivita

Ove godine APIVITA slavi i veliki jubilej - 40. godišnjicu postojanja što uključuje i brojne inovacije na području prirodne kozmetike. Kao znak zahvalnosti onima koji su joj poklonili povjerenje, APIVITA je tijekom rujna cjelokupnu Express beauty liniju maski za lice snizila za nevjerojatnih 40 posto.Vrijeme je da vaša koža ponovno zablista i bude spremna za nadolazeće hladnije razdoblje u godini, a zahvaljujući kozmetici APIVITA, sve joj to možete omogućiti na prirodan način.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.