Organi zaduženi za čišćenje tijela su jetra, bubrezi, koža, debelo crijevo i pluća. Za detoksikaciju se koriste brojne biljke koje dreniraju bubrege i jetru.
- Jetri pomažu sokovi s gorkim zelenim biljkama i bogate klorofilom, na primjer napici poput zelene magme, zatim povrće poput mrkve, celera i cikle, limete i limuna te začini poput kurkume, ružmarina, kajenskog papra, kumina i curryja.
- Usitni u blenderu vezicu peršina i 2 češnja češnjaka. Dodaj jušnu žlicu soka od limuna i 150 ml vode.
- Promiješaj i pij prije doručka i večere tri dana.
- Svaki put pripremaj svježi sojk.
- Nakon trodnevne kure, napravi sok od peršina i limuna, bez češnjaka. Taj sok pij tri dana, također prije doručka i večere.
- Sljedeća tri dana ponovno pij sok s češnjakom.
- Kura traje devet dana.
- Nakon dva tjedna se odmori, a zatim ponovi kuru od devet dana.