Zdravlje 19. srpnja 2019.

Krema koja trenutačno smanjuje i prekriva paučinaste vene s nogu

Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Mnogo se žena osjeća nesigurno zbog svojih tijela. Možda vam je poznat ovaj osjećaj: odete u svoj omiljeni trgovački centar i odjednom ugledate savršenu haljinu koja kao da je skrojena za vas. Ali onda se pogledate u zrcalo i vidite one neugledne paučinaste vene na svojim nogama.

Mnoge bi žene voljele odjenuti haljinu, ali se zbog paučinastih vena ne usuđuju. Nasreću postoji rješenje! Inovativna robna marka za njegu kože Remescar ovo ljeto uvodi novo rješenje koje trenutno smanjuje vidljivost paučinastih vena i sprječava ih.

Što su paučinaste vene?

Paučinaste su vene male krvne žile na površini kože, koje se prepoznaju po ljubičastim, plavim ili crvenim crtama. Slične su proširenim venama, ali su manjeg promjera i ne mogu se napipati. Paučinaste vene češće nastaju u žena nego u muškaraca, a mogu ih izazvati razni čimbenici uključujući probleme s cirkulacijom, starost, trudnoća, izloženost suncu i pretilost.

Neke brojke koje se odnose na paučinaste vene & nesigurnost*:

  • 42% žena nisu sretne zbog izgleda svojih nogu
  • 47% žena pate od paučinastih vena
  • u 96% slučajeva paučinaste se vene javljaju na nogama
  • 70% žena bi radije prekrilo svoje noge jer se osjećaju nesigurne

*Izvor: Rezultati panel istraživanja na Internetu koje je proveo iVOX, a u kojem je sudjelovalo 600 Belgijanki (18 do 79 godina), zastupljene po jeziku i godinama, u razdoblju od 27.2. do 6.3.2015.

 | Author: PR Foto: PR

 

Liječenje paučinastih vena

Trenutačno postoje razne mogućnosti liječenja paučinastih vena. Uglavnom poznajemo intenzivnije terapije poput skupih liječenja laserom ili invazivne kirurgije. Međutim, te terapije imaju određene nedostatke kao što su bol od injekcija i ožiljci. Nasreću, belgijski stručnjak za njegu kože Remescar vam donosi rješenje. Upoznajte inovativnu tehnologiju Remescar paučinaste vene s TRENUTNIM djelovanjem!

Remescar paučinaste vene smanjuje vidljivost paučinastih vena do 71%*

Krema Remescar paučinaste vene INSTANT, 40 ml

  • Trenutačno prekrije i ujedini izgled kože.
  • Drastično smanjuje vidljivost paučinastih vena.
  • Smanjuje vaskularne nesavršenosti.

Krema Remescar paučinaste vene INSTANT namijenjena je vidljivom poboljšanju kože zahvaćene paučinastim venama (popucale žilice). Nakon samo jednog nanošenja krema će znatno smanjiti izgled paučinastih vena oblikovanjem prozirnog, tankog i zaštitnog filma iznad mrljaste površine kože.

Isprobajte kremu Remescar paučinaste vene INSTANT i sami se uvjerite u ljepotu vaše kože.

Krema Remescar Paučinaste vene INSTANT dostupna je u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

www.remescar.com

Kako jednim jednim potezom izbrisati paučinaste vene?

1,2,3 i zbogom paučinaste vene!

Paučinaste vene nikad nije bilo lakše sakriti

Krema koja će postati vaš omiljen proizvod ovog ljeta

Uh, te omražene paučinaste vene! Dolaskom toplijeg dijela godine predstavljaju sve izraženiji estetski problem i vrlo rado biste ih trenutno izbrisali sa svojih nogu, zar ne? Imamo odličnu vijest – to je sada moguće, samo jednim potezom!

Nedavna britanska studija pokazala je da više od 80% osoba u dobi između 18 i 64 godina pati od paučinastih vena, proširenih krvnih žila vidljivih kao ljubičaste, plave ili crvene crte. Iako ne predstavljaju osobit rizik za zdravlje, mnogima su neprivlačne i razlog su zašto noge tijekom toplijih mjeseci uporno skrivaju odjećom. Oblika koji podsjeća na paukovu mrežu, obično se pojavljuju nakon tridesete godine života, a s vremenom postaju sve uočljivije. Postoji nekoliko čimbenika koji utječu na njihovo stvaranje. Među prvim je genetska predispozicija, na koju, na žalost, nemamo previše utjecaja. Drugi čimbenik je nedostatak kretanja. Naime, sjedilački način života čini nas izuzetno podložnima razvoju proširenih vena. Osim toga, paučinaste vene često nastaju tijekom trudnoće, uslijed prekomjerne težine kada se vrši kontinuirani pritisak na noge, a još neki od čimbenika su prekomjerno izlaganje suncu, starenje i pretjerana konzumacija alkohola.

 | Author: PR Foto: PR

Pojavu ovog estetski vrlo neugodnog problema znatno smanjuje svakodnevno kretanje te pravilan odabir obuće. No, kada se paučinaste vene jednom pojave, vrlo često ih želimo jednostavno obrisati i sakriti. Zahvaljujući inovativnom proizvodu Remescar Paučinaste vene INSTANT vidljive proširene krvne žile moguće je trenutno sakriti, praktički 'izbrisati'. Trenutačni učinak djelovanja temelji na tehnologiji STAT (Skin Tone Adaptive Technology), tehnologiji koja se prilagođava boji kože. Novi proizvod Paučinaste vene INSTANT sitne žilice prikriva odmah nakon nanošenja, a djeluje poput kameleona, savršeno imitirajući prirodnu boju kože. Naime, jedinstveni mikrokristali upijaju se i prilagođavaju prirodnoj boji kože, ujedinjujući njezin izgledi i skrivajući nesavršenosti. Remescar paučinaste vene INSTANT inovativan je proizvod posebno formuliran za drastično smanjenje vidljivosti paučinastih vena i vaskularnih nesavršenosti, uz samo jedno nanošenje dnevno.

Krema Remescar Paučinaste vene INSTANT dostupna je u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

www.remescar.com

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.