Zdravlje 22. veljače 2011.

Kontaktne leće za sretno oko

Ocki-Lezidailies
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Razmišljaš o kontaktnim lećama, ali misliš da je briga o čišćenju leća jako komplicirana? Dailies su jednodnevne leće koje ujutro staviš i navečer baciš, a jedine su leće s trostrukim ovlaživanjem koje se aktivira svakim treptajem, te osiguravaju ugodan osjećaj za tvoje oči tijekom cijelog dana

Ponekad nisi raspoložen za nošenje naočala - kad se baviš sportom, izlaziš navečer ili ideš na romantični sastanak? Želiš zaštititi oči od sunca i nositi moderne sunčane naočale, ali trebaš korekciju vida? S kontaktnim lećama možeš sve to.

Korištenje kontaktnih leća nikad nije bilo jednostavnije. Dailies su jednodnevne leće koje ujutro staviš, navečer baciš. Nema čišćenja, ni dodatne gnjavaže. Svaki dan novi, svježi par leća. Jednostavno, zar ne ?

Trostruko ovlaživanje oka

Dailies AquaComfort Plus kontaktne leće jedine su leće s trostrukim ovlaživanjem koje se aktivira svakim treptajem. Osiguravaju ugodan osjećaj, od prvog treptaja, pa sve do kraja dana, kao da ih nemate u očima!

Trenutačno je u tijeku promocija 'Dovedi prijatelja da proba Dailies '. Dođeš li s prijateljem/icom koji/a želi probati Dailies leće, dobit ćete 10 Dailies leća za sebe i 10 za njega/nju. Dođite i probajte!*

Više informacija o promociji možeš pronaći OVDJE. Prošeći gradom i dočekaj proljeće s Dailies kontaktnim lećama!

Dailies  je paleta jednodnevnih kontaktnih leća koje proizvodi Ciba Vision, jedan od vodećih svjetskih proizvođača jednodnevnih kontaktnih leća i vodeći proizvođač u Europi.

Ciba Vision je odjel za kontaktne leće i otopine za kontaktne leće farmaceutskog diva Novartis. Više informacija dostupno je na www.cibavision.com i www.novartis.com.

Kako skinuti kontaktne leće?

Pogledaj filmić kako jednostavno staviti i skinuti kontaktne leće ili ga preuzmi na Smart Phone.

Kontaktne leće su medicinski proizvod. Stoga izdavanje kontaktnih leća zahtijeva pregled vida i aplikaciju leća od strane oftalmologa ili optometrista. Cijena pregleda vida i aplikacije kontaktnih leća nije uključena u promociju.

www.kontaktne-lece.net

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.