Zdravlje Simptomi i pomoć 06. travnja 2021.

Kombinacija za prevenciju nastanka tromba i ublažavanje simptoma stresa i umora

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Kombinacija flavonoida iz propolisa, vitamina B1 i koenzima Q10 kratkoročno doprinosi ublažavanju simptoma stresa i umora, a dugoročno učinkovitijem radu srca i prevenciji nastanka tromba.

Kardiopip kapsule su kombinacija prirodnih antioksidansa  koenzima Q10 i  propolisa standardiziranog na minimalno 75 mg ukupnih flavonoida te vitamina B1. Koenzim Q10  ljudski  organizam može sintetizirati, no količina endogenog koenzima s godina opada. On je odgovoran za proizvodnju energije u stanici, povećava aerobnu snagu, pospješuje cirkulaciju te je dobra prevencija i potpora terapiji bolesti srca i krvnih žila,a također ublažava bolove u mišićima (mialgiju).

 | Author:

Farmakol Kardiopip kapsule prevencija i terapija uz koenzim Q10, B1 i flavonoide!

Flavonoidi  dokazano posjeduju antiagregacijski učinak, djeluju antioksidativno i protuupalno te štite od stvaranja plaka na krvnim žilama. Flavonoidi ne stupaju u interakcije s drugim lijekovima niti na razini metabolizma niti na razini distribucije te se kao takvi smatraju sigurnim kao potpora terapiji lijekovima. Vitamin B1 (tiamin) povoljno djeluje na ukupnu razinu energije dostupne iz ugljikohidrata, štiti organizam od stresa i umora i doprinosi normalnoj funkciji srca.

 | Author:

Indikacije i djelovanje

Kardiopip kapsule imaju jak kardioprotektivni učinak. Svojim djelovanjem jačaju krvožilni sustav, preveniraju agregaciju trombocita i nastanak ugrušaka i mikrougrušaka, sudjeluju u očuvanju snage srčanog mišića i normalne funkcije srca.

Kardiopip kapsule preporučuju se osobama s povećanim kardiovaskularnim rizikom, pretilosti, dijabetesom i hipertenzijom jer smanjuju pojavu simptoma arterijske hipertenzije i poteškoće cirkulacije. Uslijed dugotrajne izloženosti stresu, kod kroničnog umora, slabosti, gubitka snage i iscrpljenosti organizam treba dodatnu potporu. Također, tu su sportaši i osobe koje treniraju i troše puno energije te svi u dobi iznad 40 godina jer se nakon 40. godine smanjuje produkcija endogenog koenzima. Kardiopip kapsule ublažavaju simptome stresa i umora, daju energiju i povećavaju aerobnu snagu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.