Zdravlje Simptomi i pomoć 17. lipnja 2016.

Bezbolno rješenje za kapilare

Kapilare_1
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Kapilare se lagano mogu odstraniti mikroskleroterapijom. Mikroskleroterapiju provodi dermatovenerolog certificiran za primjenu ove metode. Postupak se provodi tako da se sklerozirajuća tvar ubrizgava u kapilare i pritom se koristi vrlo fina i tanka igla. Tvar za sklerozaciju ima nadražujuće djelovanje na sluznicu kapilare te uzrokuje da se zidovi kapilara skupe i drže zajedno

  • Krv prestaje teći kroz tretirane kapilare i usmjerava se u dublji venski sustav.  Zahvat je potpuno bezbolan, bez rezova i oštećenja na koži i nakon njega pacijent je potpuno pokretan i može nastaviti sa svakodnevnim aktivnostima.
  • Nekoliko dana nakon tretmana na tretiranom mjestu potrebno je nositi kompresiju (zavoj), što će doprinijeti bržem procesu oporavka.
  • Mikroskleroterapijom se uspješno tretiraju kapilare i rezultati su u postocima uspješnosti vrlo dobri. Većina kapilara liječenih mikroskleroterapijom bit će u potpunosti iskorijenjena.
  • Ipak, neke su kapilare otpornije na liječenje i zahtijevaju veći broj ponavljanja tretmana. Kontinuirana suradnja sa stručnjacima i praćenje uputa za liječenje osigurat će najbolji rezultat. U svakom slučaju, najbolje je na tretman krenuti ipak u zimskim danima.

Simptomi i prevencija srčanog udara.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.