Zdravlje Vodič za zdravu probavu 23. kolovoza 2022.

Osiguraj ravnotežu u crijevima bez puno truda!

Foto: shutterstock Prolife suspenzija dolazi u tekućem obliku koji se nalazi u bočici, a predstavlja jednostavniji i ugodniji način uzimanja dobrih bakterija
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ako u ljekarni tražite dodatak prehrani s dobrim bakterijama, vjerojatno ćete se susresti s mnoštvom različitih proizvoda, kako po sastavu, tako i po obliku (kapsule, pastile, tekućina…). Ponekad nije jednostavno odabrati idealan proizvod jer primarno ovisi o tome uzimate li proizvod npr. za svoje dijete ili za sebe, a onda i o pojedinačnim preferencijama.

Na tržištu postoje različiti oblici dodataka prehrani s dobrim bakterijama, a mi donosimo prednosti suspenzija - tekućeg oblika koji se nalazi u bočici, a predstavlja jednostavniji i ugodniji način uzimanja dobrih bakterija.

1. Jednostavna konzumacija

Ukoliko ste osoba koja ne voli ili ne može progutati kapsule, za vas je suspenzija odličan izbor. Bez ikakve ćete nelagode unijeti potrebnu dozu dobrih bakterija. Također, suspenzije su idealne odabir za djecu, upravo radi jednostavnosti konzumacije (bez gutanja tableta i bez potrebe da uz sebe imate vodu ili sok).

 | Author:

2. Praktičnost

Ovu značajku najviše će cijeniti osobe koje imaju puno obaveza i često nisu kod kuće. Suspenzije dolaze u malim praktičnim bočicama koje stanu u svaki džep, a jedna bočica sadrži dnevnu dozu dobrih bakterija.

3. Okus

Suspenzije imaju odličan okus breskve, što će posebno djeci olakšati redovito uzimanje budući da su često osjetljiva na okuse. A vama će smanjiti dramu.

 | Author: Promo Foto: Promo Prolife suspenzija idealan je dodatak prehrani s dobrim bakterijama za one koji ne vole kapsule

4. Garancija živih dobrih bakterija

Osim što su praktične i ukusne, Prolife suspenzije sadrže više od 2,1 milijarde živih dobrih bakterija. Kako bi se održala njihova stabilnost, one se do konzumacije nalaze u čepu, zaštićene od vanjskih utjecaja. Kada želite svoju dozu dobrih bakterija samo zakrenete čep u desno, dok sadržaj ne padne u tekućinu, promućkate i popijete.

5. Dodatni sastojci

Uz dobre bakterije, Prolife suspenzija sadrži i vitamine B6 i B12 koji pridonose normalnom funkcioniranju imunološkog sustava i smanjuju umor, pogotovo u periodima intenzivne fizičke i mentalne aktivnosti. Sadrži i vitamine B1 i B2 koji doprinose normalnom stvaranju energije.

U sastavu suspenzije je i glukooligosaharid, vlakna koja su hrana za dobre bakterije te imaju pozitivan učinak na njihovu aktivnost.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.