Zdravlje 17. veljače 2010.

Flupak komplet za zaštitu od gripe

Flupak_Group_01_Rgb
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Flupak je paket higijenskih proizvoda namijenjenih zaštiti od gripe, koji sadrže jedinstvenu antimikrobnu formulu, što označava veliki napredak u borbi protiv virusa, bakterija i ostalih sve otpornijih mikroba. Pažljivo odabrani proizvodi u paketu Flupak sadrži visoko učinkovite antibakterijske i antivirusne sastojke koji uništavaju viruse gripe i prehlade

Flupak - zaštita bilo gdje i bilo kada: pomaže dezinficirati vaš radni i životni prostor spriječavajući daljnje širenje virusa i bakterija, idealan za upotrebu u prostorima koje dijelimo s drugima kao i na mjestima s velikom fluktuacijom ljudi.

Po čemu se Flupak proizvodi razlikuju od ostalih antimikrobnih proizvoda za dezinfekciju?

Većina antimikrobnih sredstava za dezinfekciju, prisutnih na tržištu, koristi snagu alkohola, dok formula u Flupak proizvodima sadrži svega 5% alkohola i učinkovitija je od sredstava isključivo na bazi alkohola. Dezinficijensi koji sadrže visoke koncentracije alkohola djeluju agresivno i kod česte uporabe izazivaju promjene na koži – suhoću, nadraženost, pucanje – pri čemu koža postaje još osjetljivija. Flupak formula je nježna prema koži pa se može češće koristiti.

Flupak sadrži:

  • Antimikrobne vlažne maramice za dezinfekciju s nježnim mirisom zelenog čaja, sadrže patentiranu antivirusnu i antibakterijsku formulu, koja dokazano uništava 99,9% svih virusa i bakterija. Pogodni su za uporabu na koži i za dezinficiranje različitih površina, ne sadrže bjelilo i boje. Vlažne maramice su visoko učinkoviti i primjereni za dezinficiranje kvaka, okvira kreveta, toaleta, stolova, radnih površina i slavina. (Pakiranje: 15 kom.)
  • Antimikrobni sprej za dezinfekciju s patentiranom antivirusnom i antibakterijskom formulom i nježnim mirisom zelenog čaja. Pogodan je za kožu i za dezinficiranje različitih površina. Ne sadrži bjelila i boje. Namijenjen je za jednostavnu upotrebu za dezinficiranje tkanina i svih vrsta pokućstva. (Pakiranje: 60 ml)
  • Maramice meke, čvrste i upijajuće. Upotrebljavajte ih za pokrivanje usta i nosa kod kihanja i kašljanja. Nakon upotrebe, maramicu bacite.
  • Vrećica za upotrebljene maramice, kad je niste u mogućnosti baciti u smeće.
  • Savjeti za pravilnu higijenu koji će vam pomoći da se lakše zaštite od virusa gripe i prehlade.

Nakon upotrebe pripravke držati u torbici kako bi se spriječilo širenje bakterija i virusa.

Kome je namijenjen Flupak?

Uništavanju uzročnika bolesti, virusa i bakterija, kojima smo izloženi na svakom koraku. Flupak nudi zaštitu bilo kada i bilo gdje – na radnom mjestu, putovanju, kod kuće, pri sportskim aktivnostima ili u društvu.

Flupak proizvodi (sprej i maramice) su antivirusni i antibakterijski, a sadrže jedinstvenu patentiranu formulu koja dokazano uništava 99,9% mikroba. Flupak ima veliku ulogu u prevenciji i širenju oboljenja i izvrstan je dodatak higijeni.

Posebna ponuda! Za kupljeni Flupak, Protect gel dobijete gratis.

Dostupno u ljekarnama i biljnim drogerijama.

Valens Int. trgovina d.o.o., Samoborska cesta 253, 10 000 Zagreb, Tel: 01/3793-027, Fax: 01/3498 416; e-mail: info@valens.hr, www.valens.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.