Zdravlje 12. studenoga 2014.

Dođi na trodnevni Festival Vitalnosti!

Fotk630
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Od 13. do 15. studenog u Centru Cvjetni i na Cvjetnom trgu u Zagrebu održava se Festival vitalnosti, jedinstveno događanje posvećeno zdravlju, ljepoti i harmoniji duha i tijela. U četvrtak, 13.studenog, sudjelujte u ženskom kutku koji će se održati od 10:30 – 12:30 sati u Centru Cvjetni na razini +1. 

Na Festivalu vitalnosti očekuje vas pregršt korisnih predavanja i savjeta o zdravlju i ljepoti, kao i besplatne gastro radionice i radionice za djecu. Čeka vas i poseban ženski kutak.

U sklopu ženskog kutka, stručnjaci iz Zavoda za javno zdravstvo dr.Andrija Štampar održat će predavanja o programu preventivne mamografije, prevenciji HPV-a te o prevenciji raka maternice i o programu preventivne mamografije govorit će ing.med.rad.Marijana Jakopović.O prevenciji HPV-a dr.med. Marija Posavec i spec-škol.med. Angelika Tičinović Ivančić. Nove mogućnosti u prevenciji raka maternice predstavit će prof.dr.sc.Jasmina Vraneš, dr.med.spec.klin.mikrobiologije, a predavanje o prevenciji raka vrata maternice održat će Maja Marić Bajs, dr.med., spec.javnog zdravstva.

JGL daruje u ženskom kutku

Riječka farmaceutska tvrtka JGL d.d. prepoznala je i pridružila se zanimljivom konceptu Festivala vitalnosti u skladu s misijom tvrtke - „Unapređujemo kvalitetu života kroz brigu o vašem zdravlju“. „Kao svjedoci i sudionici današnjih brzih promjena unutar globalne zajednice, neprestano težimo prilagođavanju potrebama društva i unapređenju zdravlja u cjelini“, poručuju iz poručuju iz JGL-a.

U četvrtak, prvi dan Festivala vitalnosti, dođite u ženski kutak unutar kojeg će stručnjaci iz Zavoda za javno zdravstvo održati svoja predavanja o iznimno važnim temama koje se tiču prvenstveno zdravlja žena. U ženskom kutku održat će se ukupno četiri predavanja, a JGL će dvije najsretnije posjetiteljice, na svakom predavanju, nagraditi s dva Lactogyn paketa za žensko zdravlje koji se sastoje od Lactogyn kapsule i Lactogyn sapun za intimnu njegu. Svi sadržaji su besplatni za sve posjetitelje! Službena voda Festivala vitalnosti je Mivela. Službeni telekom partner Festivala vitalnosti je Vip

Na Festivalu će se predstaviti i Aromara, Gala Natura i Milsing. Partneri projekta su Zavod za javno zdravstvo dr.Andrija Štampar, Zepter, JGL, Franck, Terme Tuhelj i Jamnica.

Veselimo se Vašem dolasku!

Predstavljamo program Festivala vitalnosti:

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.