Zdravlje 13. listopada 2017.

Brusnica i zlatnica za normalnu funkciju mjehura

Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Donji mokraćni putevi i mjehur su osjetljivi i podložni infekcijama različitih uzročnika. Jedan od najčešćih, ali i najteže rješivih uzročnika je svakako bakterija Escherichia coli

Donji mokraćni putevi i mjehur su osjetljivi i podložni infekcijama različitih uzročnika. Jedan od najčešćih, ali i najteže rješivih uzročnika je svakako bakterija Escherichia coli koja je često i odgovorna za ponavljajuće infekcije.

Zlatna kombinacija zlatnice i brusnice

Za mjehur i mokraćni sustav postoje rješenja iz prirode koja se modernim farmaceutskim tehnologijama ekstrahiraju, standardiziraju i koriste u dodacima prehrani. Brusnica kompleks kapsule, hrvatske tvrtke Pharmoval, u svom sastavu sadrže jedinstvenu kombinaciju ekstrakta američke brusnice, ekstrakta cvijeta europske zlatnice koja doprinosi normalnoj funkciji mjehura i donjeg dijela mokraćnog sustava, čak 150 mg visokokvalitetnog Goldcell® beta-glukana te vitamina C. 

 | Author: PR Foto: PR

Standardizirana američka brusnica

Ekstrakt ploda američke brusnice standardiziran je na najmanje 10 % proantocijanidina, a upravo jedinstvena kombinacija sastojaka u kapsulama osigurava optimalno i snažno djelovanje. Brusnica kompleks kapsule namijenjene su za odrasle, a preporučena dnevna količina je 1 do 3 kapsule dnevno. Proizvod dolazi u pakiranju od 60 kapsula. 

Brusnica kompleks kapi i za djecu

Osim kapsula, tu su i Brusnica kompleks kapi koje sadrže standardizirani ekstrakt američke brusnice, beta-glukan i vitamin C. Kapi se mogu osim za odrasle koristiti i kod djece već od navršene godine dana. Doziranje se vrši jednostavno pomoću kapaljke priložene uz proizvod, a konzumirati se može razrijeđen u čaši voćnog soka ili vode. Kapi dolazi u pakiranju od 50 ml po vrlo pristupačnoj cijeni.

Potražite u ljekarnama
Brusnica kompleks kapsule i kapi prodaju se u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama, ali ih možete naručiti i na kućnu adresu na stranicama www.drogerija.hr.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.