Zdravlje 29. ožujka 2022.

8. Međunarodni kongres nutricionista nudi zanimljiva predavanja u Zagrebu

8. Međunarodni kongres nutricionista
Foto: Instagram Osmi Međunarodni kongres nutricionista održati će se od 19. do 21. svibnja 2022. godine u Sheraton Hotelu u Zagrebu
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Međunarodni kongres nutricionista vraća se nakon dvije izazovne godine. Ovo će biti osmi Kongres po redu, a održati će se od 19. do 21. svibnja 2022. godine u Sheraton Hotelu u Zagrebu.

Posebnost ovog Kongresa njegov je interdisciplinarni pristup pri čemu će teme predavanja biti usklađene s aktualnim trendovima u nutricionizmu i srodnim znanostima, ali također će uključivati i radionice namijenjene studentima kao i opušteno druženje stručnjaka iz nutricionizma i ostalih srodnih znanosti!

Na Kongresu će i ove godine osim nutricionista biti i stručnjaci iz različitih grana znanosti, od medicine, farmacije, kineziologije, psihologije, prehrambene tehnologije do agronomije. Kongres je organiziran pod vodstvom Hrvatskog Saveza Nutricionista - nacionalne zajednice udruga nutricionista i dijetetičara u Republici Hrvatskoj, u suradnji s nekolicinom domaćih i stranih partnera.

Osmi Međunarodni kongres nutricionista

Organizatori se vesele ovogodišnjem Kongresu iz razloga što će se potruditi nadoknaditi pauzu od dvije godine i predstaviti niz predavanja, radionica, panel i sponzoriranih predavanja od strane domaćih i stranih stručnjaka iz različitih polja djelovanja struke. Tako će teme predavanja na 8. Međunarodnom kongresu nutricionista pratiti nove trendove u prehrani kao što su ekološka hrana, primjena vitamina D u kliničkoj praksi, klinička prehrana u praksi – dijetoterapija onkoloških pacijenata, prehranu trkača profesionalaca i amatera i mnoge druge, dajući mogućnost svakom sudioniku da pronađe nešto iz vlastitog područja interesa.

Osim znanstveno-poslovnog dijela, tijekom tri dana moći će se uživati i u uvijek zanimljivom eno-gastro eventu, a vrhunac zabave je već tradicionalno druženje na Gala večeri. 

 | Author: Promo Foto: Promo Teme predavanja na 8. Međunarodnom kongresu nutricionista pratiti će nove trendove u prehrani kao što su ekološka hrana, primjena vitamina D u kliničkoj praksi, klinička prehrana u praksi

Naglasak na nutricionizam i zdrav život posebno je zanimljiva tema u ovo pandemijsko vrijeme stoga ovim putem organizatori pozivaju sve zainteresirane da posjete 8. Međunarodni kongres nutricionista te prošire i obnove svoja znanja iz područja nutricionizma. Pozivaju i studente prehrambenih fakulteta, medicinskih fakulteta, farmacije, kineziologije i srodnih grana znanosti da sudjeluju na Kongresu i nadograde svoje znanje, ali i iskoriste mogućnost razgovora s vodećim stručnjacima te, potencijalno, i s budućim poslodavcima.

Sve dodatne informacije o Kongresu možeš saznati na službenoj stranici Kongresa

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.