Psiha i seks Moje emocije 01. kolovoza 2017.

Završavaju tri najnegativnija tjedna u godini, a danas je vrhunac

Foto: shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ako ste primijetila da su ljudi oko tebe razdražljivi i planu za svaku sitnicu, a ni ti nisi ništa boja trebaš znati da se nalazimo usred jednog vrlo izazovnog razdoblja kojeg kabalisti zovu Ben HaMetzarim ili tri negativna tjedna, a traje od 11. srpnja do 1. kolovoza 2017. Zadnji dan ovog perioda je i najnegativniji dan u godini i tog dan treba biti jako pažljiv.

Ovo je vrijeme kada se naša sebična priroda budi. Teže je nego inače kada se nešto dogodi ne reagirati negativno. Neki od nas će se suočiti s izazovima, a pri tom će se naše samopouzdanje naći na testu. Mnogi će otkriti više negativnosti unutar sebe nego što su ikada željeli vidjeti. Iako je ovo razdoblje bilo intenzivno, zna se da nakon truda dolazi nagrada. Treba izdržati još danas, a najbolji način je da više udovoljavamo drugima i dajemo ljubav. Još danas se treba usredotočiti na transformirajuću energiju ovog trotjednog perioda i ukloniti negativnosti iz naše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.

Možda te zanima... 10 pravila feng shuia uz koja ćeš privući ljubav u svoj život Psiha i seks

Ovo razdoblje židovi koriste da se podsjete da je strah ono što nas drži zaglavljenim u našim uzorcima i blokira nas da ih otklonima i dovedemo blagoslov u svoje živote. Pozdravljajući izazove ovo vrijeme nas može odvesti na našu sljedeću razinu pokazujući nam ono što moramo promijeniti. Najteži trenuci u životu su rijetke prilike za preobrazbu. Budi svjesna energije, kontroliraj svoje postupke i ovo može postati moćan dan.

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

Dani u tjednu 11. srpnja i 1. kolovoza u Hebrejskom kalendaru obilježavaju se kao 17. Tamuz i 9. Av, a period od tri tjedna između ta dva datuma kao "Period između dva zla" jer su se 17. Tamuza i 9. Av (11. srpnja i 1. kolovoza) za židovski narod dogodila mnoga zla, između ostalog i rušenje Hrama u Jeruzalemu. Tako da Hebreji koriste taj period da se prisjete nevolja koje su zadesile njihov narod.

Izvori: www.living wisdom.com i www.bereandsonline.org

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.