Psiha i seks Moje emocije 15. studenoga 2016.

Sad je vrijeme za promjene: Zavoli sebe, iscijeli svoj život!

Žena
Foto: Thinkstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Pokloni sebi dva nezaboravna dana, koja će zaista promijeniti tvoj život na bolje i to na svim poljima tvog života. Dođi na mjesto gdje počinje tvoja promjena i gdje ćeš ispisati svoju novu životnu priču satkanu od ljubavi i povjerenja, prvenstveno prema sebi, a time i prema svima oko tebe.

Ovaj snažan dvodnevni program pružiti će ti razumijevanje, inspiraciju, znanje kao i konkretne alate koji će ti biti smjernica i pomoć u svakoj prilici tijekom života. Radeći na sebi i baveći se svojim umom, tijelom, duhom i emocijama naučiti ćeš kako se osloboditi negativnih misli, prošlosti i starih ograničavajućih uvjerenja koja te sprječavaju da živiš onako kako ti to želiš, u ljubavi, sreći i miru sa sobom i sa svijetom oko sebe. Dozvoli sebi život kakav oduvijek priželjkuješ i ispunjenje svih svojih ciljeva, želja i snova.

Tijekom radionice, kroz vježbe, afirmacije i vizualizacije, raditi ćemo na sljedećim aspektima;

  • osvještavanje negativnih uvjerenja koja oblikuju naš život

  • prepoznavanje negativnih misli i kako ih promijeniti

  • uvid u obiteljske odnose i njihov utjecaj na naše izbore koje činimo u životu

  • kako se nositi sa teškim emocijama

  • osvještavanje djeteta u nama

  • iscjeljivanje putem opraštanja sebi i drugima

  • stvaranje zdravih veza i odnosa

  • oslobođenje od uništavajućih i destruktivnih modela ponašanja

  • pronalaženje smisla i životne svrhe

  • kreiranje nove priče tvog novoga života

Ne odgađaj svoj život za neki drugi puta, jer jedino što zaista imaš je sadašnji trenutak, kojeg kreiraš vi, sada i ovdje. Zaslužuješ samo najbolje i upravo ova Dvodnevna radionica pokazati će ti kako je sve u životu moguće i kako na jednostavan način promjenom razmišljanja i jednog sasvim drugačijeg pogleda na svijet možeš promijeniti svoju stvarnost, uživati u predivnim mogućnostima, u ljubavi, samopouzdanju, zdravlju, miru i sreći. Dobro došli na mjesto gdje počinje tvoja Nova Priča!

Dvodnevna radionica održava se 26-27. studeni 2016. godine, u hotelu Sheraton, Zagreb. Vrijeme trajanja Radionice oba dana od 10.00-18.00h.

Cijena HYL® Dvodnevne radionice iznosi 1.200,00kn. (U cijenu su uračunati svi materijali potrebni tijekom radionice, ručak te kava ili čaj po izboru.)

Informacije i link za prijavu: http://lakoca-zivljenja.hr/intenzivna-dvodnevna-hyl-radionica/ ili putem mail adrese info@lakoca-zivljenja.hr

Kako naučiti meditirati?

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.