Psiha i seks 05. lipnja 2022.

Zašto ti šalje poruke, ali te nikada ne pozove na spoj?

Foto: shutterstock On često priča o tome kako bi se voli naći s tobom, ali te zapravo nikada ne pozove na spoj
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Jesi li se ikada našla u situaciji da si upoznala muškarca koji ti stalno šalje poruke, ali nikako da te pozove van? Ovo te sigurno zbunjuje, ali postoje razlozi zašto je tako.

Na primjer, upoznaš tipa na društvenoj mreži koji ti svakodnevno šalje poruke, ali te nikad ne pozove na spoj. Ili si možda imala jedan spoj s dečkom koji je prošao jako dobro, ali više ne pravi planove s tobom. Ako mu trebaju sati da odgovori i pošalje kratke poruke bez postavljanja pitanja, očito je da nije zainteresiran za planove s tobom. Iako slanje poruka može biti jako zabavno, da bi izgradila pravu vezu moraš provesti kvalitetno vrijeme s novim muškarcem. Slanje poruka je dodatak tvojim drugim komunikacijskim mogućnostima, ali jednostavno ne može zamijeniti one romantične posjete licem u lice.

Koristi te kako bi zadovoljio svoj ego

Upoznala si muškarca koji je odličan u komuniciranju preko poruka. Čini se zabavan, kreativan i uzbudljiv. Ipak, prolaze dani pa i tjedni i još se niste dogovorili za spoj. On često priča o tome kako bi se voli naći s tobom, ali te zapravo nikada ne pozove na spoj

Tu nastaje problem. Slanje poruka i telefonski razgovori bez susreta i spojeva samo su lijepe riječi i ništa više. Neki muškarci uživaju u ovim interakcijama i ispunjava ih pažnja koju dobivaju od žene, a da pritom ne moraju izlaziti s njom. Neki muškarci šalju poruke samo kako bi zadovoljili svoj ego. Drugi pokušavaju zadržati mnoge žene sa strane dok odlučuju žele li upoznati neku od njih.

Nemoj upasti u ovu zamku. Ako te u roku 10 dana dopisivanja ne nazove kako bi dogovorio planove s tobom, imaš nekoliko izbora. Možeš prestati odgovarati na njegove poruke i nastaviti dalje. Ili možeš predložiti razgovor telefonom, a zatim sastanak da vidiš ima li kemije. Nema štete od preuzimanja vodstva jer tako možeš brže shvatiti tipove koji samo šalju poruke i nisu ozbiljni. To je dobra stvar jer se želiš riješiti dečka koji nije potencijalni prijatelj.

Možda te zanima... Kako prepoznati narcisa, ostaviti ga i preboljeti? Psiha i seks

Ne zna kako te odbiti

Možda te prestao zvati na druženje jer ste se malo upoznali pa se trenutno drži samo slanja poruka i ponekad te nazove. Međutim, nikako da se dogovorite za novi spoj. Možda ponekad i spomene da biste se mogli naći, ali te više nikada ne poziva van. 

On je zapravo već odlučio da ti jednostavno nisi prava osoba za njega. I u ovom slučaju zadovoljavaš njegov ego pa on nastavlja slati poruke i flertatovati s tobom. Problem je u tome što svoje dragocjeno vrijeme ulažeš u muškarca koji ne vidi budućnost s tobom. Najbolje bi bilo da prestaneš odgovarati na njegove poruke ili pozive. Tvoje je posao izbaciti neozbiljne muškarce iz svog života kako bi vidjela tko ima potencijala za dugoročnu ljubav

Pozvat će te na spoj samo ako je zainteresiran za tebe. Htjet će te vidjeti i bez obzira koliko je zauzet, naći će vremena za tebe. Moraš shvatiti da su ove poruke besmislene i da možeš naći muškarca koji će htjeti vidjeti tvoje lijepo lice. Ne pokušavaj ga natjerati da te pozove na spoj pasivno-agresivnim porukama. 

Možda te zanima... 5 stvari koje muškarci rade kada im se ne sviđaš dovoljno Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.