Psiha i seks Seks i veze 16. lipnja 2016.

Čarobne riječi za svaku vezu

Ljetni_Par
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Kako postoje riječi kojima možeš uništiti vezu ili brak, isto tako postoje riječi koje mogu ojačati tvoju vezu i učiniti te još bliskijom s partnerom. U  članka pročitaj koje su to riječi i probajte ih ponavljati svakodnevno, bez obzira što ih je tvoj partner čuo već milijun puta

  • Molim - nakon nekog vremena partneri počinju zaboravljati cijeniti onog drugog i tako zaboravljaju na najvažnije riječi kojima će dokazati poštovanje i pristojnost. Prema tome,  trudi se  ovu riječ koristiti što češće.
  • Hvala - rijetko ovo izgovaramo bez obzira na to tko je u pitanju, ali ovom riječju pokazat ćeš partneru da ga cijeniš i da cijeniš ono što on radi za tebe.
  • Oprosti - kada su partneri dugo zajedno ili su dugo u braku, zaboravljaju reći partneru "oprosti" kada nisu u pravu. Uglavnom se događa da se inate jedno drugom i da rijetko kada upotrebljavaju ovu riječ. Sada imate razloga što češće je koristiti.
  • Volim te - iako se to podrazumijeva, tvoja veza će biti jača kada izgovoriš partneru da ga voliš i to će mu puno značiti.
  • Kako - ako ovim pitanjem započneš razgovor sa svojim partnerom i pokušaš saznati o čemu i na koji način on razmišlja konverzacija će bolje teći. Za svaku vezu je bitna dobra komunikacija. 

Pročitaj kojih je 12 stvari gore za vezu od prevare.


Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.