Psiha i seks 06. listopada 2021.

Mladi Mjesec: kako iskoristiti njegovu energiju i popraviti odnose

Foto: shutterstock Mladi Mjesec će se pojaviti 6. listopada, a ovoga puta je u znaku Vage
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Mladi Mjesec ovog listopada nalazi se u znaku Vage, a pojavit će se danas, 6. listopada. Donosi energiju promijene, posebno u odnosima prema drugima, novcu te nama samima.

Jesi li raspoložena za promjenu? Sada je pravo vrijeme da se odvažiš na veliki korak! Mladi Mjesec se ovog listopada nalazi u znaku Vage i izlazi upravo danas, 6. listopada. Ovo je period u kojem se trebaš fokusirati na odnose, kako romantične, tako i profesionalne, ali i odnose prema novcu i samoj sebi.

Planet koji vlada Vagom je Venera. Još su Stari Rimljani štovali Veneru kao božicu ljubavi, ljepote i novca, a upravo to predstavlja i u svijetu astrologije. To znači da je sada vrijeme za stvaranje još snažnijih odnosa s iskrenim namjerama. 

Period mladog Mjeseca u znaku Vage iskoristi kako bi pronašla ravnotežu u odnosima, a to ćeš najbolje postići jasnom i otvorenom komunikacijom. Komunikacija nije ključ samo romantičnih i prijateljskih odnosa, ona je i dobar put prema boljem odnosu prema samoj sebi, ali i financijama. Zato se ovaj tjedan nemoj bojati jasno izraziti svoje želje i potrebe, ali isto tako u obzir uzmi i tuđe. 
 

 | Author: shutterstock Foto: shutterstock U ovom se periodu tebaš fokusirati na odnose, kako romantične, tako i profesionalne, ali i odnose prema novcu i samoj sebi
 

Ovo je i posljednji mladi Mjesec koji ćemo imati u vremenu kada je čak šest planeta retrogradno. Pluton, Neptun, Uran, Saturn, Jupiter i Merkur su u nazadnoj putanji, a to trebamo iskoristiti kao priliku za postavljanje velikih ciljeva. Mladi Mjesec nas poziva da sjednemo za stol, uzmemo papir i olovku i jasno napišemo što želimo dobiti iz odnosa, koji su nam planovi za budućnost i kako ih možemo ostvariti. 

Ipak, jedan od retrogradnih planeta mogao bi unijeti dodatan nemir. Mladi Mjesec spojit će se s retrogradnom putanjom Merkura i Marsa što će unijeti kaotičnu energiju u pojedine odnose. Oni koji se osjećaju zanemareno ili ignorirano u vezi svoje će nezadovoljstvo glasnije pokazivati. Možemo očekivati mnogo drame u nerazjašnjenim odnosima koja će nakon dugo vremena izaći na vidjelo. Ako ti partner, prijateljica ili član obitelji izrazi nezadovoljstvo na pomalo dramatičan način, nemoj ga ignorirati nego prihvati njihove riječi i o njima razmisli. Energija mladog Mjeseca pomoći će ti da uvedeš harmoniju i u takve odnose
 

Možda te zanima... Kako će razdoblje vage utjecati na tvoj horoskopski znak Psiha i seks
 

Mars će također igrati značajnu ulogu u ovom periodu. Potaknut će te da i sama izraziš nezadovoljstvo i uđeš u dijalog koji si do sada izbjegavala. Inače bi utjecaj Marsa bio prejak i možda bi se izrazila na nespretan način, no diplomacija Vage pomoći će ti da svoje ideje izraziš na pristojan i razumljiv način. Da bi stvari bile još kompliciranije, u priču ulazi Pluton. 

Pluton donosi asertivnu energiju koju prati unutarnji sukob, nadmetanje moći i konflikti, no i to se može iskoristiti kao nešto dobro. U tome će ponovno pomoći mladi Mjesec u znaku Vage. Bilo što, što započneš ovaj tjedan, od dijaloga s bližnjima do preispitivanja vlastitih želja i stavova, mladi Mjesec će ti biti dobar suputnik. 
 

Možda te zanima... Horoskop za listopad za sve znakove Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.