Psiha i seks Moje emocije 12. siječnja 2020.

Usvoji ovih pet pravila i nijedan muškarac ti neće moći odoljeti

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Govor tijela je najvažniji u igri zavođenja i od njega sve počinje. Nemoj sjediti tako da od ruke ili noge stvaraš prepreku između sebe i svog udvarača. Ne drži ruke prekrižene dok razgovaraš jer ćeš ostaviti dojam ukočene osobe, što nije niti privlačno niti ohrabrujuće.

  • Očijukanje - ne morate biti stranci ili poznanici da biste očijukali. Ovo je odličan način da prijateljski odnos digneš na višu razinu do emotivnog odnosa. Očijukanje s osobom s kojom si razvila prijateljski odnos jasno daje do znanja da želiš nešto više.
  • Naglasi važne detalje - muškarci su vizualna bića i istraživanja pokazuju da oni na ženama prvo primijete lice, osobito oči i osmijeh. I dobro poznati treći atribut, a koji nije na licu. Ovdje nećemo govoriti o tome kako da se našminkaš jer da bi ti oči i osmijeh bili što ljepši, važno je da zračiš pozitivnom energijom i srdačnošću. Kada si istinski sretna, poput magneta privlačiš suprotan spol.
  • Budi ekstrovertirana - muškarci osjećaju veliki pritisak kada moraju sve inicirati. Nemoj očajavati ako si po prirodi povučena jer je ovo prilika da probaš nešto novo. U početku će ti biti čudno i možda neugodno, ali kada se navikneš na svoj opušteniji i otvoreniji stav, vidjet ćeš kako sve ide puno lakše.
  • Voli sebe - samopouzdanje je muškarcima vrlo privlačno. Ako i ne izgledaš kao model, voli sebe i svoju osobnost. Ako prihvatiš i voliš sebe zbog onoga što jesi, to će napraviti i gospodin Pravi kada te upozna.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.