Psiha i seks Moje emocije 21. listopada 2016.

Večeras zamisli želju jer bi ti je zvijezde padalice mogle i ostvariti

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Kiša meteora Orionidi traje od 2. listopada do 7. studenog, ali će večeras u noći između 21. i 22. listopada biti najizraženija. Čarobnu meteorsku kišu uzrokuje otpadanje dijelova Halleyjeva kometa i tako se na nebu stvara lijep prizor zvijezda padalica, piše Lovesensa.

Halleyjev komet je posljednji put viđen 1986. godine, ali zato se skoro svake jeseni može uživati u magičnom prizoru koji stvara kiša Orinoida. Najbolje je da kišu posmatraš između ponoći i zore, jer će tada biti najviše vidljiva. Ako nebo tijekom noći bude vedro, najavljeno je da će biti vidljivo čak 25 zvijezda padalica svakih sat vremena.

Za posmatranje ovog predivnog prizora nije neophodan teleskop, možeš izaći na neku čistinu ili otvoren prostor s kojeg ćeš posmatrati zvijezde padalice. Ako večeras propustiš kišu Orionida, ne očajavaj, jer ćeš već 17. i 18. studenog moći uživati u magičnoj meteorskom roju Leonida.

Astrologinja Jasminka Holclajtner ističe da meteori iz grupe Orionida dolaze iz sazvježđa Orion koji predstavlja ratnika ili lovca. Jedna od većih svjetlijih zvijezda ovog sazvežđa je zvijezda Rigel koja je uglavnom istaknuta kod osoba na položaju. Budući da se ova fiksna zvijezda aktivira i u vreme vladavine znaka Vage, može se zaključiti da će Vage biti pod najvećim utjecajem listopadske kiše meteora.

Noćas pogledaj u nebo i zamisli želju, ako je želja od srca onda će se i ostvariti.

Pročitaj kako ti podsvijest može pomoći u ostvarivanju želja.

Tekst je preuzet s portala Lovesensa.

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.