Psiha i seks Moje emocije 28. travnja 2021.

Tvoja anđeoska poruka za srijedu

Foto: Guliver Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Martina Tišljar, šaptačica anđelima donosi ti tvoju dnevnu anđeosku poruku. Razmisli o njoj i neka ti donese mir i uspjeh na svim poljima života.

Ne vjeruj, dijete, nametnutim ograničenjima. Imaj hrabrosti pogledati ispod svega čime si ponekad uvjetovana. Povjerovala si svijetu koji je ograničen, taj je svijet dio beskonačnog Svemira. Proširi svoj pogled, svoj osjećaj preko granica svog zemaljskog svemira i uvidjet ćeš da ograničenja ne postoje. Kada si dopustiš osjetiti bezvremenost, beskonačnost svog postojanja sve će postati samo sjena. Kada promatraš sjenu, znaš da nije stvarna, da je samo odraz onoga što zaklanja svjetlost. U svjetlosti nema ograničenja, sjene ne postoje. A ti jesi Svjetlost dijete. Predivna si svjetlost cjelokupnog Svemira koji je Bog.

  • Default avatar -
    ExtremeUslugazajma

    Trebate li zajam? Ekstremni zajmovi su vam dostupni i oni daju zajam u iznosu od 2,5 posto koji se primjenjuje danas i vi ćete biti zahvalni. Kontaktirajte ih na sljedeće načine. Whatsapp: +1 (631) 458-5021 E-adresa: Extremeglassloans20@gmail.com Vrijedni su povjerenja i ne varaju, jer sam od tada s njima, pa iskoristite ovu priliku da se zapanjite

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.