Psiha i seks Moje emocije 14. svibnja 2020.

Tvoja anđeoska poruka za četvrtak

Foto: Thinkstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Martina Tišljar, šaptačica anđelima donosi ti tvoju dnevnu anđeosku poruku. Razmisli o njoj i neka ti donese mir i uspjeh na svim poljima života.

Sve je savršeno - čula si puno puta, ali i dalje se opireš onome što jest. Sve se događa savršeno za tebe, zbog tebe i svih oko tebe. Sve je tu da te podrži u tvom rastu. Rasti dijete, zagrli stvarnost točno takvu kakva ona jest i sve će biti lako, mekano i nježno. Ne opiri se onome što jest u trenutku sa željom da si negdje drugdje ili s mišlju da se to ne bi smjelo događati - zagrli što jest, umiri um, umiri emociju, zagrli sebe - to je put u slobodu.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      MarijaIvana

      Dobar dan svima, ja se zovem Marija Ivana, samohrana sam majka 3 djece iz Hrvatske i želim podijeliti opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobio zajam od 90,000 eura od pouzdanog zajmodavca. Već sam dva puta postao žrtvom prijevare sa zajmovima, prije nego što sam upoznao gospodina Davea Thompsona, pročitao sam svjedočanstvo i kontaktirao ga. Zvao sam ovog zajmodavca čovjekom Božjim, jer je odgovarao na moje molitve za kredit.kontaktirajte putem e-pošte: westlakefinancehome@gmail.com

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.