Psiha i seks Moje emocije 05. veljače 2019.

Tvoja anđeoska poruka za utorak

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Martina Tišljar, šaptačica anđelima donosi ti tvoju dnevnu anđeosku poruku. Razmisli o njoj i neka ti donese mir i uspjeh na svim poljima života.

Kada misliš da je tvoja sreća u nečemu ili nekome odvajaš se od same sebe. Kada usmjeriš svoju energiju u stvaranje nečega izvanjskog bez da pratiš svoje vlastito biće, stvaraš iz ega, iz onoga što misliš da bi trebala, da je ispravno. Kada odbaciš tu misao i dopustiš si osjećati prvo sebe, svako će se tvoje djelovanje promijeniti. Jer kada uistinu čuješ glas svoje duše onda stvaraš iz mjesta koje je Ljubav, koje je jednost sa svime. Dok stvaraš iz mjesta moranja ili ideje kako bi nešto trebalo izgledati odvojena si od sebe i svih oko sebe. Tvoj je izbor, u svakom trenutku biraš iz kojeg ćeš mjesta stvarati. Stvaraj iz Ljubavi dijete, jedine Istine koja jest. U Ljubavi nema odvojenosti, u Ljubavi Jesi. Ljubav si. Kao i sve.
  Možda te zanima... Kako i kada pozvati svog anđela čuvara, otkriva šaptačica anđelima Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.